
زینت مرادی
تاریخ و زمان انعقاد قرارداد با پرسنل دفتری و انبار
با سلام ، تعداد ۳ نفر پرسنل دفتری و ۳ نفر شاغل در یک بازرگانی(خرید و فروش) میباشد، که نزدیک به ۳ سال هست دارین محل مشغول بکار میباشند، جهت بستن قرارداد کاری ۱۴۰۴. تاریخ شروع از ۱ فروردین باشد یا ۱۶ فروردین که روز شروع کاری بوده؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)
با سلام
بر اساس مقررات قانون کار جمهوری اسلامی ایران، تاریخ شروع قرارداد کار باید منطبق با تاریخ واقعی شروع به کار کارگر در محل کار باشد. بنابراین:
- اگر پرسنل از ۱ فروردین ۱۴۰۴ عملاً در محل کار حضور نداشته و فعالیت کاری از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ آغاز شده است، تاریخ شروع قرارداد باید ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ درج شود.
- درج تاریخ زودتر (مثلاً ۱ فروردین) در حالی که کار واقعی از ۱۶ فروردین آغاز شده، صحیح نیست و میتواند در محاسبات حقوق، بیمه، سنوات و سایر مزایای قانونی ایجاد اشکال کند.
ملاک، تاریخ واقعی آغاز کار است نه تاریخ فرضی یا تعطیلات رسمی.
مستند قانونی:
- مطابق ماده ۱ قانون کار و تعریف قرارداد کار، رابطه کارگری و کارفرمایی از زمانی برقرار میشود که کارگر شروع به کار کند و کارفرما متعهد به پرداخت مزد گردد.
- همچنین در رویه ادارات کار و سازمان تأمین اجتماعی، تاریخ شروع قرارداد باید با تاریخ شروع به کار واقعی مطابقت داشته باشد.
جمعبندی:
در قراردادهای سال ۱۴۰۴، اگر شروع به کار واقعی پرسنل از ۱۶ فروردین بوده است، تاریخ شروع قرارداد را همان ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ درج نمایید.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

علی ایرجی
سفته در قرارداد کاری
سلام.من با یک شرکت میخوام قرارداد ببندم گفتند یک سفته بدم که در وجه شرکت باشه و عندالمطالبه باشه ولی تو سفته ذکر نشده بابت حسن انجام کار هست.یک برگه دیگه هم ازم امضا گرفتن که شماره سفته درج شده ونوشته شده که سفته بابت حسن انجام کار هست ولی فقط من امضا کردم اونا امضا نکردند و رسیدی هم بابت اینکه سفته بابت حسن انجام کار هست بهم داده نشده.در این شرایط ایا شرکت میتونه از سفته سوء استفاده کنه در شرایطی که من کارمو درست انجام بدم ولی سفته رو اجرا بزاره ؟ چیکار باید انجام بدم که مشکل قانونی واسم پیش نیاد؟

حسین سعادتی
قرارداد کار بین کارفرمای دارای شخصیت حقیقی با یک کارمند
با سلام
۱. ایا برای اینکه بتوانیم یک کارمند را استخدام کنیم حتما باید شخصیت حقوقی داشته باشیم یا به عنوان یک شخص حقیقی هم می توانیم استخدام کنیم؟
۲. اگر ممکن است با داشتن شخصیت حقیقی کارمند استخدام کنیم ایا قوانین کار و غیره در مورد شخص حقیقی ( خودمان ) هم موضوعیت دارد ؟
۳. ایا قانون حق و حقوق یک شخص حقیقی ( مثلا تعهدنامه عدم افشا - تعهدنامه عدم رقابت - مالکیت معنوی و .... ) که کارمند استخدام کرده را هم حمایت کرده به رسمیت میشناسد ؟
لطفا موارد فوق را توضیح دهید. با سپاس

محدثه پریشانی
ویزیتوری
سلام من چندین ماه قبل توی شرکت میهن ویزیتور بودم
اون زمان سفته و فیش حقوق بازنشستگی پدربزرگم رو دادیم برای ضمانت
چند ماه بعد من از شرکت اومدم بیرون اما دوتا از مغازه ها چکشون برگشت شد و هنوزم پولشون رو ندادن.شرکت نه تنها حقوق و پورسانت ماه آخر من رو نداد میگه باید بری پول رو از اون مغازه دار بگیری بدی به ما تا حقوقت رو بدیم وگرنه حقوق پدربزرگت قطع میشه و سفته هات میزاریم اجرا
در واقع اون مبلغ چک برگشتی رو به حساب من نوشتن.الان من چیکار کنم؟ایا به لحاظ قانونی میتونه حقوق پدربزرگم رو ببنده؟