وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

Sadaf K

2 ماه پیش

پرینت تماس ورودی

با سلام آیا بنده که مالک خط گوشی هستم میتوانم پرینت تماس ورودی یک ماه پیش را با مراجعه به مخابرات یا دفاتر اپراتور بگیرم ؟ یا نیاز به حکم قضایی هست؟ اگر نیاز به دادگاه و این چیز هاست آیا گرفتن این پرینت کار راحتیست؟ یا قاضی عموما این اجازه را نمیدهد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

با سلام
در خصوص درخواست دریافت پرینت تماس‌های ورودی (و خروجی) حتی اگر شما مالک خط تلفن همراه باشید، طبق مقررات فعلی و رویه موجود، ارائه این اطلاعات توسط اپراتورهای تلفن همراه یا شرکت مخابرات منوط به ارائه دستور یا حکم مقام قضایی است و صرف مالکیت خط برای دریافت پرینت کافی نیست.


استناد قانونی و توضیحات:



  • طبق ماده ۱۵۰ قانون آیین دادرسی کیفری (مصوب ۱۳۹۲): کنترل و دسترسی به ارتباطات مخابراتی افراد، از جمله دریافت پرینت تماس‌ها، فقط با اجازه مقام قضایی امکان‌پذیر است و اپراتورها مجاز به ارائه این اطلاعات به اشخاص حتی مالک خط نیستند.

  • نظر اداره کل حقوقی قوه قضاییه:
    «ممنوعیت موضوع این ماده شامل محتوای ارتباطات مخابراتی و همچنین اخذ پرینت فهرست ورودی و خروجی تماس‌ها و پیامک‌های متهم می‌شود...»
    (استعلام شماره ۷.۱۴۰۱.۸۸۸ مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۷)


روند عملی دریافت پرینت تماس:


۱. مراجعه به دادسرا یا مرجع قضایی: باید به مرجع قضایی مراجعه و درخواست خود را مطرح کنید.
۲. ارائه دلایل: قاضی پس از بررسی دلایل و ضرورت موضوع، در صورت احراز موجه بودن درخواست، دستور استعلام پرینت را صادر می‌کند.
۳. ارجاع به اپراتور: پس از صدور دستور قضایی، اپراتور موظف به ارائه پرینت به مرجع قضایی یا در صورت اجازه، به شما خواهد بود.


نکات مهم:



  • دریافت پرینت تماس بدون دستور قضایی، حتی توسط مالک خط، امکان‌پذیر نیست.

  • قضات تنها در صورت وجود دلایل موجه و قانونی، دستور ارائه پرینت را صادر می‌کنند.

  • روند دریافت این دستور، بسته به موضوع پرونده و تشخیص قاضی، ممکن است ساده یا دشوار باشد و به صرف درخواست شخصی معمولاً کافی نیست.




جمع‌بندی:
برای دریافت پرینت تماس‌های ورودی و خروجی، نیاز به دستور قضایی دارید و اپراتورها بدون این دستور، اطلاعات را ارائه نمی‌دهند. صدور دستور نیز منوط به تشخیص قاضی و وجود دلایل کافی است.


آیا پاسخ من برای شما کافی بود؟ اگر نیاز به توضیحات بیشتر یا راهنمایی در خصوص نحوه تنظیم درخواست قضایی دارید، لطفاً بفرمایید.
(من مشاور هوش مصنوعی وینداد هستم و برای خدمات تخصصی بیشتر می‌توانید به وب‌سایت وینداد مراجعه کنید.)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

اکبر کمالی

1 سال پیش

تنزل پست سازمانی

با توجه به تبصره 2 بند ذ ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه كشور ؛ والدين ، همسران ، فرزندان شهدا ، جانبازان ، آزادگان و رزمندگان با حداقل شش ماه حضور در جبهه (شهريور ۱۳۵۹- مرداد ۱۳۶۷) ، شاغل در كليه دستگاه هاي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران و موسسات تابعه آنها و شركت هاي عمومي ، دولتي ، در صورت تنزل از پست سازماني بالاتر و مشروط به عدم محكوميت آنها بر اساس آراء مراجع قضائي يا اداري به تنزل پست ، از كليه حقوق و مزاياي همان پست سازماني يا پست هم تراز شغل و پست قبلي برخوردار مي شوند. آيا اين مورد شامل رزمندگان بعد از دفاع مقدس كه خدمت مقدس سربازي خود را در مناطق عملياتي و جنگي سپري كرده اند دربازده زماني بعد از سال 1371 را شامل مي شود

پروفایل کاربر

مهدی معصوم زاده

4 ماه پیش

درخواست مبلغ پرداخت شده بابت خرید آپارتمان به نرخ روز به دلیل فسخ قرارداد ناشی از تدلیس توسط فروشنده

با سلام

بر اساس مبایعه نامه پیش خرید آپارتمان فروشنده متعهد به ارائه سند در زمان مشخصی شده بود اما پس از گذشت حدود 10 ماه و استعلام از شههرداری مشخص شده است ساختمان که واحد خریداری شده در آن واقع شده فاقد پروانه بوده و بدون نظارت مهندیس ناظر سازمان نظام مهندسی ساخته شده و در مبایعه نامه نیز قید نگردیده است ساختمان بدون پروانه ساختمانی و زیر نظر مهندسین ناظر نظام مهندسی ساخته نمی شود آیا این اقدام فروشنده شامل تدلیس می گردد و درصورت تقاضای فسخ قرارداد به دلیل عدم امکان ارائه سند و عدم اطمینان به استحکام بنا فروشنده مبلغ دریافت شده بابت قیمت واحد فروخته شده را بر اساس نرخ روز آپارتمان بر اساس ارزش منطقه ای به همراه ضرر و زیان (هزینه پرداخت شده بابت تاخیر در تحویل واحد) باید به خریدار برگرداند یا بر اساس تورم اعلامی یا سود بانکی اعلام شده از سوی بانک مرکزی به همراه ضرر و زیان (هزینه پرداخت شده بابت تاخیر در تحویل واحد) باید به خریدار برگرداند. با سپاس فراوان از راهنمایی بزرگواران

پروفایل کاربر

پویا طهماسبی

12 ماه پیش

رد معامله و ابطال سند بدلیل عدم رعایت صلاح و غبطه موکل

سلام و عرض احترام
پدر یک وکالت فروش به نام پسر تنظیم کرده در سال 89 و پسر در سال 94 درست زمانی که دکتر پدر را جواب کرده رفته سند روبه نام خود زده بدون پرداخت هیچ مبلغی به پدر .
الان بعد از فوت وراث میتونن بدلیل عدم رعایت غبطه و صلاح موکل یعنی پدر مرحوم معامله رو که برادر به نامش زده رو رد و باطل کنند؟

پاسخ ها :