وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

محسن مهدی خانی

رای قطعی غیابی

سلام وقت بخیر یکی از اطرافیان ما دعوا کرده بود و ازش شکایت شده بود متاسفانه در سامانه ثنا اخطاریه ها رو باز کرده و نرفته دادگاه و الان قاضی حکم غیابی قطعی 9ماه حبس داده بهش درحالی که تو دعوا هم مقصر نبوده دیروز هم رفته فیش حقوقی با خودش برده به دادگاه که پیگیر پرونده شه و معرفی کنه فیش بزاره اما زندانش کردن نمیشه هیچ جوره طرف شاکی رد راضی کنیم آیا راه حل دیگه ای هست چون قاضی گفته حتی واخواهی هم نمیتونیم انجام بدیم ممنونم میشم اگه راهنماییم کنید تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی رضایی

تغییر کاربری زمین کشاورزی

سلام. وقت شما بخیر.
من یک زمینی در اطراف شهر اهواز دارم. زمین کشاورزی محسوب میشه ولی من داخل زمین یک خانه و استخر هم ساختم. الان ابلاغیه اومده که به خاطر تغییر کاربری باید برم دادگاه. راهی هست که جریمه رو پرداخت نکنم یا کمترش کنم؟

پروفایل کاربر

احمد پیمانی

تقسیم ترکه

با سلام.پدر بزرگ من یک قطعه زمینی را استشهاد محلی کرده و زیر ان برگ توضیح داده که تمامی این مقدار زمین متعلق به پسر بزرگترم هستش و امضا کرده و حدود ۳۰ سال در تصرف پدرم بوده حالا وراث بعد مرگ پدر بزرگم شکایت کرده اند برای تقسیم ترکه زمینی که پدربزرگم به پدرم داده بود .ایا میتوانند ادعای مالکیت کنند؟

پروفایل کاربر

مهدی روزیطلب

بدعهدی و میزان خسارت بدهی

وقت بخیر

سوال من در خصوص بد عهدی و میزان خسارت بدهی پرداخت نشده تا به امروز میباشد.

تیر ماه ۱۳۹۴ مبلغ ۴۵۰ میلیون تومان به ‌پیشنهاد دوستم که قرار بر سرمایه گذاری در زمینه ملکی بود به شخص ایشان پرداخت نمودم و تا امروز که نزدیک به ۹ سال و چندین ماه از این مساله میگذره هیچ گونه تسویه حساب و حساب کتابی از جانب ایشان صورت نگرفته است.

لطفا راهنمایی بفرمایید مبلغ خسارتی که تا به الان امکان وصول آن میباشد چگونه محاسبه میشود و مبلغ آن چقدر است؟