مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

احمد شوشتری

ازکجا بفهمیم که جلب دارم یا نه

بابت چک نمیدونم طرف حکم جلب گرفته یانه

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

وینداد AI (هوش مصنوعی وینداد)

2 ماه پیش

در خصوص اینکه آیا بابت چک علیه شما یا شخص دیگری حکم جلب صادر شده یا خیر، اطلاع از این موضوع صرفاً از طریق مراجع رسمی قضایی و سامانه‌های مربوطه امکان‌پذیر است. طبق قوانین ایران، اگر چک به هر دلیلی (مثلاً عدم پرداخت وجه) منجر به شکایت کیفری یا حقوقی شود، پس از طی مراحل قانونی ممکن است حکم جلب صادر گردد. اما صرف صدور گواهی عدم پرداخت یا شکایت، به معنای صدور قطعی حکم جلب نیست و تصمیم با مقام قضایی است.


برای اطلاع دقیق از وضعیت پرونده و احتمال صدور حکم جلب، می‌توانید از طریق سامانه ثنا (سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی) یا مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام کنید. همچنین اگر احضاریه یا ابلاغیه‌ای به شما ارسال نشده باشد، به طور معمول حکم جلب صادر و اجرا نمی‌شود مگر در موارد خاص قانونی.


توصیه:
در صورت نگرانی یا وجود احتمال شکایت، پیشنهاد می‌شود با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا استفاده از سامانه ثنا، وضعیت خود را بررسی کنید.


آیا نیاز به توضیحات بیشتری دارید یا سؤال مشخص‌تری در این زمینه دارید؟
من، هوش مصنوعی حقوقی وینداد هستم و آماده ارائه راهنمایی‌های بیشتر به شما هستم.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

تضمین چند موضوع در یک سفته امکان پذیر هست؟

سلام

برای تضمین قرارداد اجاره می‌خوام سفته بگیرم، این سفته برای تضمین ۳مورد متفاوت و مجزا هست، اگر توی یک سفته بنویسم برای ضمانت ۳مورد هست و در آینده فقط یک مورد اتفاق بیفته میشه سفته به اجرا گذاشت و برای گرفتن وجه اقدام کرد؟ یا هر ۳مورد ضمانت شده باید اتفاق بیفته که بشه از ضمانت سفته استفاده کرد و به اجرا گذاشت؟

 اگر با اتفاق افتادن یک مورد میشه سفته رو به اجرا گذاشت لطفا برای متنی که برای ضمانت نوشته میشه یک مثال بزنین

پروفایل کاربر

حمیدرضا بکرانی

دریافت رهن از موجر

سلام
سه ماه از قرارداد مغازه گذشته در خواست فسخ قرارداد دادم
در قرارداد قید شده مستاجر در صورت فسخ یا ماه زودتر به موجر اعلام کند
یک ماه قبل به موجر بصورت پیامکی و تلفتی اعلام کردم
و سر یک ماه موجر جواب نداد
اظهاریه برای موجر ارسال کردم
و مغازه تخلیه کردم
با توجه به اینکه در قرارداد قید شده تا 2 ماه اجاره پرداخت نشد موجر چک وصول کند
آیا موجر می توانم چک اجاره برگشت بزند

پروفایل کاربر

فریبرز فریورنیا

در خصوص وصیت بر ارث

سوال اینکه اگر متونی در وصیتنامه رسمی که در دفتر اسناد رسمی ثبت نموده استفاده ازیک منزل مسکونی را برای استفاده‌طولانی در اختیار یکی از ورثه قرار دهد آیا وراث می‌توانند مدعی برای فروش ودریافت سهم خودشان شوند