
فرهاد سپهری
رضایت
همسرم یک رضایت قطعی و بی قیدو شرط نسبت به هرگونه شکایت حقوفی و کیفری در محضر خانه به من داده .ایا درمورد مهریه هم قطعی ولازم والاجرا هست
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

M F
انحصار ورثه
سلام
پدر بزرگم قبل از فوتش قطعه زمینی رو در حضور شاهد و کاملا رسمی به اسم پدرم میزنه.
بعدا از فوتش برادراش شکایت میکنن علیهش. نظر کارشناسی این بوده که امضا مطابقت نداره با امضاهای قبلی ولی اثر انگشت مطابقت داره و از نظر زمانی هم همخونی داره.
الان بازپرس قرار جلب دادرسی صادر کرده.
با توجه به اینکه واقعا این امضا و اثر انگشت از جانب پدر بزرگم بوده چطور ممکنه شرایط بر علیه پدرم تموم بشه.
واقعا دیگه نمیدونم چیکار باید کرد استرس کل خانواده رو گرفته.
ممنون میشم راهنمایی کنید?

رامین شربتی
شکایت از مامور اطلاعات
باسلام.امروز متوجه شدم فردی که خودش را مامور اطلاعات است، مدتها با خانوم من در ارتباط است و درباره یکی از دوستان خانومم در حال پرس و جو بوده. تعداد پیامک ها و تماس ها بسیار زیاد و مدت بسیار زیادی است. خانومم میگوید ایشان را ترسانده و گفته باید همکاری کنید. حتی برایش پول هم واریز میکرده بعنوان حق الزحمه. چطوری از شخص مورد نظر شکایت کنم تا اصالت گفته هاو شغلش اثبات شود؟

علی شیشه بر
وکالت نامه
سلام من حدودا ۲۰سال پیش یک وکالت تام الاختیار بلاعزل به یک نفر داده ام حال اگر بر فرض امسال صاحب ملکی شوم آیا این وکالت در قبال این ملک جدید هم قابل تسری هست؟