مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمد سرمست

21 ساعت پیش

نحوه تنظیم قرارداد فسخ اقاله

سلام بنده یک معامله دستی به صورت مبایعه نامه در برگه آ۴ نوشتیم و بعد چون فروشنده به تعهدات خود عمل نکرد فسخ کردیم ولی در دو نسخه قرار داد فسخ را نوشتیم یکی من و یکی ایشان آیا درست است یا اشتباه ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ش ف

2 سال پیش

آپارتمان

سلام،سال ۹۹ یکی از مالکین آپارتمان ۴ میلیون تومان از هر واحد منجمله بنده برای نصب دربها و پنجره های پارکینگ ساختمان دریافت کرد اما کار ناقص انجام شد در این مدت هر بار برای تکمیل کار طلب وجه می کند،چطور می توانم طلب خسارت و الزام به رفع نقص کنم و حقوق مادی و معنویم را شخصا و بدون حضور سایر مالکین از وی مطالبه کنم؟

پروفایل کاربر

مجتبی امیدعلی

2 ماه پیش

عودت ودیعه مستاجر

سلام ، آیا هنگام عودت ودیعه مستاجر فقط رسید بانکی عودت ودیعه ( شبا ) به حساب وی از لحاظ قانونی کافی می باشد؟ چون مستاجر حضور ندارد و امکان اخذ رسید از وی وجود ندارد

پروفایل کاربر

محمدحسین کریمی

7 ماه پیش

برداشتن مقداری از مستندات ضمنی از ملک (سونا و جکوزی) در زمان تحویل آن

بنده یک واحد آپارتمان خریداری کردم و سند هم توسط فروشنده به نام اینجانب زده شد ولی در زمان تحویل ملک فروشنده قصد دارد سونا و جکوزی که قبل از خرید ملک به رویت من و نماینده مشاور املاک رسیده بود را بردارد.

لازم به ذکر است قبل از خرید این وسایل بصورت لفظی اعلام شده بود که متعلق خانه است.

ایا فروشنده حق چنین کاری را دارد؟