مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

فاطمه رضامنش

3 هفته پیش

اعتراض به رای دادنامه

خونمو اجاره دادم به خاطر نداشتن کد رهگیری دادگاه رای دستور رد درخواست تخلیه رد کرده و منو 81 میلیون جریمه کرده تنها منبع درآمد منم همین اجاره خونه اس، چه جوری می تونم به مبلغ رای اعتراض بزنم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

میثم ع

7 ماه پیش

مهریه

مردی مهریه بدهکار هست. یک خانه مسکونی هم دارد که محل سکونتش هست. فقط هم همین یک خانه را دارد. حال با توجه به اینکه فقط همین یک خانه را دارد. و جزو مستثنیات دین حساب میشود و قابل توقیف برای مهریه نیست، ایا میتواند این خانه را بفروشد و یا به فرد دیگری صلح کند؟؟ اگر بفروشد یا صلح کند، برای خریدار مشکلی بوجود می اید بعدا؟

پروفایل کاربر

ملیکا طاهری

2 ماه پیش

تامین دلیل

کاشیکار حمام و دستشویی را غیر اصولی کاشی و سرامیک کرده به نحوی که لقی و شکستگی داردو ۲۸ میلیون کاشی و ۳۰ تومان هزینه نصب ضرر زده پر دادخواست عنوان و مبلغ خواسته چند بنویسم

پروفایل کاربر

محمد احمدی

9 ماه پیش

آیا شریک بدون اذن شریک دیگر می تواند تمامی کالاها را بردارد

با سلام بنده مدت ۱۰ سال مغازه ای اجاره کردم یکی از دوستانم بعد از مدتی و با اسرار مبنای بر اینکه شرکت کنیم در مغازه اجاره ای بنده مشغول به کار شدن در سال ۱۴۰۳ بدون اجازه من درب گاو صندوق را باز نموده و تمامی سنگ های گرانبها را خارج نمودن هم شاهد دارم و هم شریکم اقرار نموده چون مال برداشته شده مشاع بوده مشمول خیانت در امانت و سرقت نمی شود ،میگن دادخواست استرداد مال الشرکه را باید در دادگاه مطرح نماییم .لطفا راهنمایی میفرمایید.