مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

ارسلان جهانبخش

3 هفته پیش

ابرا و اقرار

آیا با ابرا و اقرار برای مهریه چیزی دیگه لازم است

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

زهرا .

9 ماه پیش

دفاع مشروع

مسئله1403/12/1



آقای «الف» از آقای «ب» مبالغی طلبکار است. برای مطالبه از آن به آقای«ب» مراجعه می‌کند.آقای«ب»علی رغم قبول دین، از باز پرداخت آن خودداری و شروع به پرخاش و خشونت کلامی نسبت به آقای«الف» می نماید. پس از اعتراض آقای «الف» به نامبرده آقای«ب» با او درگیر می‌شود.

در حین درگیری شخص «الف» ناچار در مقام تقابل ضربه ای با مشت به سر شخص «ب» وارد می نماید و در نتیجه موجب فوت وی‌میگردد.

اکنون با در نظر گرفتن مسأله فوق ‌‌و با توجه به اینکه شخص «الف» قصد قتل شخص «ب» را نداشته ‌ضربه مشت را برای دفع حملات آقای «ب» وارد نموده است ، به نظر شما در تطبیق با قانون مجازات اسلامی فعلی (مصوب۱۳۹۲)

اولا: آیا مسئولیتی متوجه شخص «الف» هست یا خیر و چرا؟

ثانیا:در صورت توجه مسئولیت نسبت به آقای «الف» وصف جزائی اقدام وی چیست و چرا؟

پروفایل کاربر

احسان حسین نژاد

3 ماه پیش

خانواده

سلام وقت بخیر خواهر من پدرم را در زمان حیات به محضر آشنایی برده و تمام اموال پدرم را به نام خود زده الان مدارک و پزشک قانونی محجوریت پدرم را تایید کردند اما دادگاه ویژه امور حسبی میگه چون فوت شده محجوریت دیگه فایده ای ندارد باید چکار کنم ؟ ممنون از شما

پروفایل کاربر

فاطمه محمدی

5 روز پیش

خرید وام ازدواج

سلام من امتیاز وام ازدواج میخوام بخرم ،چطور خاطرم جمع بشه صاحب وام بعدواریز وام برای من واریز میکنه ؟ چه مدرکی بابت ضمانت ازش بخوام؟