مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مریم حسینی

3 ماه پیش

درمورداقساط وام

برادرم به نام من وام برداشته بدون اطلاع من به دلیل ورشکستگی نتونسته اقساط وام روپرداخت کن بانک بامن تماس گرفته که پرداخت کنم منم پولی ندارم بانک تهدید کرده حکم جلب میگیرن حالا من چیکارکنم ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فریدون اله یاری

2 ماه پیش

ادعای پرداخت هزینه های ساختمان از طرف مدیر

با سلام. آیا اصولا مدیر ساختمان قانونا حق دارد که حتی در صورت عدم کفایت موجودی صندوق از پول خود جهت پرداخت قبوض یا هزینه های دیگر استفاده کند؟ زیرا مدیر ما این ادعا را دارد بدون آن که در زمینه کمبود یا دیرکرد جمع آوری هزینه های قبوض به اهالی اطلاع رسانی نماید و مدعی است که برای عدم قطعی خدمات این کار را می کند بدون آن که مشخص باشد چه زمانی و به چه مقداری از هزینه شخصی خود استفاده و چه زمانی و به چه مقداری از صندوق به نفع هزینه شخصی خود برداشت نموده است. ممنون از پاسخ گویی شما.

پروفایل کاربر

علي موسوي نيا

5 ماه پیش

خريد ملك

سلام. وقت بخير. امروز بنده مي خواهم معامله ملك انجام دهم. آيا وكالتي كه فروشنده به من مي دهد بايد بلاعزل باشد يا حق عزل داشته باشد يا فرقي نمي كند؟

پروفایل کاربر

عطیه عبدالمجیدی

9 ماه پیش

وکالت

یک موتور را از شخصی با وکالت خریدم و در زمان وکالت به نام خودم نزدم و دوباره مهلت وکالت که تمام شد یک وکالت دیگر از او گرفتم و همان موقع با قولنامه موتور را فروختم،بعد از انقضای وکالت بنده صاحب اولیه موتور دوباره به شخص دیگری وکالت برای موتور داده و همسر صاحب اولیه تحت عنوان طلب مهریه موتور را توقیف کرده ،موتور متعلق به چه کسی است و چه کسی می‌تواند دادخواست الزام به تنظیم سند موتور توقیفی را بدخد؟