مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

امیر محمدی

ضرب وشتم

باسلام.من دریک کارگاه ساختمانی نگهبانم.میخاستم بدونم می توانم به کسی که بدون اجازه وارد حریم نگهبانی من شده ومن ازقصدونیت وی اطلاعی ندارم اسیب بزنم.ممنون

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

بهراد کریمی

عدم پرداخت پیش قسط اعسار و اقساط اعسار

سلام روز بخیر

طرف مقابلم اعسار زده قرار بر این شد 250میلیون پیش پرداخت بده و اقساط ماهانه 15میلیون

بعد از گذشت 10ماه از حکم قطعی میخواد پیش قسط و اقساط اعسار به مدت 10ماه بده از زندان ازاد بشه

آیا به پیش قسط و اقساط خسارت تاخیر تعلق میگیره که بعد از 10ماه میخواد بده؟

مشکل با گچکارم که افغانستانی هست

سلام وقتتون بخیر.
من یک گچکار افغانستانی داشتم که قرار بود کار گچکاری خانه من رو انجام بده. اول خوب رفتار کرد اما بعدش یک بار با برادرش در خونه من دعوا راه انداخت و بعد دو بار با سر خود من داد و بیداد کرد و بی احترامی کرد. و کار من رو نصفه کاره ول کرد و رفت و اونجوری هم که من میخواستم تحویل نداد. بعدش اومد گفت ۳۰ میلیون باید به من بدی و من ۱۴ تومن نقد حین کار کردن بهش دادم و گفته بودم که چک بهت میدم. الان بهش میگم فاکتور معتبر بیار که قیمت چند حساب کردی نمیاره. فقط همینجوری گفته هر کدوم رو چقدر حساب کرده. الان من رفتم از صنف پرسیدم و دیدم قیمت ها رو همه رو خیلی زیاد حساب کرده و با این کار نصفه اگر بخوام خوب بهش پول بدم باید ۲۰ میلیون بهش بدم. خیلی هم آدم دعوایی و اعصبانی هست. میخواستم بدونم من الان بخوام با اون دیگه روبرو نشم و هم می‌خوام بیشتر از حقش بهش ندم و اینکه با نصفه کار کردنش خیلی بهم ضرر و زیان زده و الان هم کار من نصفه هست می‌خوام بدونم باید چیکار کنم که کار بدون بحث و درگیری و قانونی جلو بره و من هم حقش رو بهش بدم و ضرری هم که زده بگیرم. هیچ قرار دادی هم نداریم. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.???

پروفایل کاربر

شاهین سارانی

روش خروج مدرک تحصیلی از رتبه بندی شرکت های پیمانکاری چگونه است؟

با سلام
سال نودویک جهت استفاده از مدرک تحصیلی برای رتبه بندی شرکت پیمانکاری باچند شرکت تماس گرفتم و شرکت ها جهت بررسی امکان استفاده از مدارک و یا تعیین میزان پرداختی کپی آنها را از من گرفتند و قرار بود بعد از بررسی و در صورت توافق جهت عقد قرارداد و تبادل اصل مدارک و قرارداد به آنها مراجعه شود ولی بدلیل رفع مشکلم از اینکار منصرف شدم وپیگیر کپی مدارک هم نبودم تا اینکه چندی قبل متوجه شدم مدیر یکی از شرکت های مذکور از مدرک اینجانب جهت رتبه بندی شرکت خود در شهرستان بیرجند بدون اطلاع من استفاده نموده است.(اصل تمامی مدارک تحصیلی - سوابق بیمه - اطلاعات شناسنامه و کارت ملی نزد خودم است ).
حال جهت خروج نام خود از اعضای امتیاز آور شرکت چکاری باید انجام دهم و به کجا مراجعه نمایم.با تشکر