شاهرخ پورملک
باسلام قرارداد
قراردادی فروش کالایی دارم میخواستم اگه این 3 صفحه قرارداد را فقط صفحه اخرش امضاه شده باشه از لحاض قانونی معتبره
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
شمس امیری
بیمه عمر و تکمیلی در قرارداد سالیانه
سلام
لطفا پاسخ بدید که چرا هزینه های بیمه ای شامل بیمه عمر و تکمیلی و غیره در فیش حقوقی قید میشه اما در قرار داد سالیانه شرکتی قید نمیشه؟
محمد هاشمی
منع از کار کردن
آیا کارفرما میتواند با گذاشتن بندی در قرارداد کارمند خود را بعد اتمام قرارداد از کار کردن در بعضی از شرکتها منع کند؟
صدیقه قنبرزاده
قرارداد با حداقل بیمه و مالیات
با سلام و احترام، ما بنیانگذار یک شرکت تازه تاسیس و نوپا هستیم که کار شتابدهی کسب و کار انجام می دهد. علاوه بر عضویت در هیات مدیره ی شرکت، انجام مسئولیت های اجرایی متفاوت و کارهای آموزشی و منتورینگ اعضای شتابدهنده را نیز برعهده داریم و مایل هستیم با شرکت قرارداد ببندیم و از دارایی شرکت حق الزحمه دریافت کنیم. همچنین نیازی به بیمه نداریم و تمایل داریم به قرارداد ما تا حد امکان از هر دو سمت طرفین قرارداد، حداقل مالیات تعلق بگیرد. سوالی که داشتیم این هست که به این منظور، بستن چه عنوان قراردادی برای ما به صرفه تر است و ما را ملزم به بار بیمه و مالیات کمتری می کند؟
از این جهت که شرکت ما، شرکتی نوپاست، انتخاب نوع قرارداد بسیار می تواند در کاهش هزینه های ما موثر باشد و پیشاپیش از پاسخ و راهنمایی شما در این باره متشکریم.