محدثه حسنی
مهریه
سلام وقتتون بخیر. حکم قطعی درخواست مهریه بنده اومده و طرف مقابل محکوم به پرداخت یه سکه پیش قسط شده . من این حکم رو ببرم اجرای احکام و ایشون پرداخت نکنه فقط میتونم جلبشو بگیرم؟ و خب احتمالا با سند میتونه بیاد بیرون و در این صورت تکلیف مهریه من چطور میشه؟؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
محمد اسدی
ملک های مزروعی
من سه تا عمو دارم که در سال ۱۳۱۹با پول پدربزرگم که ارث رسید به پدر و عموهام، که یکی از عموهام که بزرگ تر بود زمین ها زده شده بود به نام عموی بزرگ ترم بعد از بزرگ شدن پدرم و عموهام این عموی بزرگ ما آمده بود بدون هیچ قولنامه یا مکتوبی،همین جوری سهم همه رو داده مثلا گفته این ۱۰۰متر مال تو اون ۱۰۰متر مال تو حالا بعد از سالها نوه همان عموی بزرگمون آمده اسنادی که به نام عموم بود رو آورده ادعا می کنه که این زمین ها مال پدربزرگ من حالا می خوام اینو بپرسم که آیا ما میتوانیم با استشهادیه روستایی که این زمین ها چندین سال که در دست ماست مال ماست پرونده رو به جایی برسانیم؟
اشکان اسماعیل زاده
دسگیری شخص ساکن خانه توسط پلیس ۱۱۰
با سلام من یک پسر 21 ساله دانشجو در حال تحصیل هستم،با پدرم جروبحث کردم و پدرم با هدف بیرون کردن من از خانه زنگ زد 110 مامور اومد به من گفت بیا بریم کلانتری،من گفتم اگر از خونه بیام بیرون پدرم درو قفل میکنه و دیگه منو راه نمیده،گفت اگر نیای با زبون دیگه ای میبریمت،گفتم با هر زبونی صلاح میدونی ببر،دستبندشو در آوورد و منو دستگیر کردو برد کلانتری تعهد گرفتن و اومدم خونه،به رئیس کلانتری گفتم به چه منظور من رو دستگیر کردن و دست بند زدن؟ دستبند مال مجرم یا متهم هست با چه اجازه ای دستبند زدن و عزت نفس و حرمت شخصی من رو زیر سوال بردند؟گفت چون خونه به اسم پدرت هست و خواسته از خونش بری بیرون و نرفتی مامور ما این اجازه رو داشته دستگیرت کنه و کار قانونی بوده.
خواستم بدونم این کارشون قانونی بوده؟
میتونم شکایت کنم؟
به کجا و از چه شخصی شکایت کنم؟
در صورت محکومیت نتیجه شکایت چه خواهد شد؟
سارا احمدی
گواهی سوءپیشینه
با سلام و خسته نباشید. من ی سوالی برای یکی از آشناهامون داشتم ممنون میشم پاسخ بدین ایشون سال ۹۱ ب جرم حمل مواد مخدر حمل کردن ب زندان منتقل شدن و حکم اعدام براشون صادر میشه ولی در سال ۹۵ تبرئه میشن ولی بخاطر اینکه تو زندان درگیری با چند نفر داشتن ب خاطر همون چند سال حبس میکشن تا سال ۹۸ حالا سوال من اینه این شخص میتونه اعاده حیثیت کنه و اثر تبعی جرمش از بین بره ک بتونه در اداره یا شرکتی استخدام شه؟