پروفایل کاربر

کاربر

3 سال پیش

قرارداد ساعتی

با عرض سلام من راننده ماشین الات سنگین راهسازی گریدر در شهرداری هستم قرارداد ساعتی بعد ۸ سال با ما بستن بهمون گفتن نه مرخصی نه جمعه نه تعطیل رسمی ندارید همه را آزمون کم میکنن ماهیانه ۲۰ روز بهمون حقوق میدن اونم ساعتی ۱۸ تومان قبلا شرکتی بودیم که بزرگواران خواستن ساماندهی مون کنن کردنمون ساعتی میخواستم بدونم آیا در قرارداد ساعتی تفاوتی بین مشاغل نیست همه یک چور هستن با یک حقوق مثل هم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

سارا کیقبادی

3 سال پیش

با سلام و احترام
با توجه به پیچیدگی پرسش مورد نظر شما، خواهشمند است به سایت وینداد مراجعه نموده و درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت نسبت به پاسخگویی و راهنمایی شما اقدام نمایند.
با تشکر
مجموعه حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مهدی خزاعی

10 ماه پیش

قرارداد شراکتی آپ نرم افزار و بازی سازی

سوالی داشتم قرارداد های مربوط به شراکتی و درصدی با حمایت اسپانسر ، به طوری که ، همه در محصول نهایی شریک اند ولی در طول پروژه یک نفر نقش اسپانسر رو داره و دیگری کار می کنه توی پروژه ، برای بازی سازی و اپ و نرم افزار ، ایا این نوع قرارداد ها برای اینکه در دادگاه یا مراجع قضایی خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد حتما باید محضری بشه ؟ یا بدون محضری هم اعتبار خودشو داره ؟

پروفایل کاربر

زهرا راد

5 سال پیش

سفته تضمینی

گرفتن سفته از سوی شرکت ها در هنگام عقد قرارداد از اشخاص طبق قوانین کار است؟آیا می تواند از سوی شرکت مورد سوء استفاده قرار گیرد؟ چگونه می توان از خطر سوءاستفاده از سفته، که وجه نقد محسوب می شود، رهایی یافت؟

پروفایل کاربر

سهیلا قادری

3 سال پیش

شرایط تمدید خودکار قرارداد

سلام، قرارداد کاری من در روز ۳۱ام به پایان میرسد. میخواستم بدونم در صورتی که پس از پایان قرارداد، در شرکت حاضر شوم، آیا قرارداد به‌صورت ضمنی تمدید شده است؟