
حمید حمید
ضرب و شتم
سلام یک کارگر دوروز پیش واسه خونم چاه کنده با کمک برادرش /امروز اومد مغازه من و سرو صدا کرد که پولم بده هرچی بهش میگفتم چشم واریز می کنم اروم نمیشد تهدیدم میکرد مجبور شدم از پشت دخلم جهت دفاع و از رو عصبانیت پاشم و با کتک کاری از مغازه انداختمش بیرون /پلیس اومد صورت جلسه کرد و رفت پزشک قانونی برای دفاع از خودم باید درخواست چی بدم ممنون/
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

سارا نوازنده
افترا
آقاي الف شخص ب را در اسفند ماه سال ١٣٩١با عناويني همچون هوادار گروه معاند نظام جمهوري اسلامي ايران خطاب مي كند آيا شخص الف مرتكب جرم افترا گرديده با استدال و استناد به قوانين جاري در چند خط تشريح نماييد.

عبدالله اسلامی
اعتبار وصیت نامه
سلام وعرض ادب اگر پدری چندین سال هنگام رفتن به حج جهت واگذاری بخشی از اموالش وصیت نامه ای را تنظیم کرده باشد وچندین سال بعد از برگشت از سفر حج انجام دخل وتصرف در بخشی از موارد وصیت شده فوت نماید در حال حاضر وصیت متوفی در رابطه با آن بخش از اموال که هیچ دخل تصرفی ننموده وفسخ نامه ای را هم ننوشته آیا اعتبار دارد؟

محمد مهدی طلاکش
پارک خودرو مقابل درب پارکینگ
با سلام و احترام
مالک ویلایی هستم که درب پارکینگم درون یک بن بست کوچک (انتهای بن بست) حدوداً دو و نیم متری است. در طرفین درب پارکینگ بنده، سمت راست دیوار یک ساختمان و سمت چپ به فاصله 50 سانتیمتر از انتهای بن بست، درب نفر روی منزل همسایه است. این همسایه عقب نشینی و پخ سر بن بست را کامل انجام نداده و تازه در پخ بن بست و به فاصله حدود یک و نیم متری درب نفر روی خودش درب پارکینگ کار گذاشته.
ماشین میهمان یا خودمان به گونه ای پارک می شود که به راحتی از درب نفر رو می توانند رفت و آمد کنند حتی موتور را با یک عقب و جلو کردن بیرون می برد. اگر بیش از اندازه ماشین را از درب پارکینگ با فاصله بگذاریم انتهای خودرو درون کوچه اصلی که محل عبور خودروهای دیگر است قرار می گیرد. با وجود اینکه می تواند به راحتی موتور را از درب پارکینگش بیرون ببرد ولی به خاطر موتور مدام ما را تهدید به بستن درب پارکینک می کند و حتی یک اخطاریه مبنی بر همسایه ازاری و اعمال خسارت به خودش در هنگام عبور و مرور از درب نفر رو کرده.
آیا حق دارد که ما را از گذاشتن ماسن منع کند و درب نفر رو برای عبور موتور است؟ وقتی می تواند موتور را از درب پارکینگ ببرد.
لازم به توضیح است طبق سند شش دانگ سیم و سربی و در حال حاضر تک برگ، ما مجاز به گذاشتن درب در این بن بست (ذکر کلمه مسنده در سند) هستیم ولیکن حدود 20 سال پیش این همسایه اقدام به اخاذی و دریافت وجه از طریق ریختن چوب و شن پشت درب پارکیگ ما نمود و ما مجبور شدیم به علت بی اطلاعی از قوانین و حفظ امنیت نوامیس خود در مقابل این افراد، پول را پرداخت کنیم و در حال حاضر متوجه شده ایم که اینها حق اینکار را نداشتند چون ما طبق سند حق درب چه نفر رو و چه ماشین رو داشته ایم و بن بست متعلق به شهرداری بوده است.