مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حمید مجیدی

2 سال پیش

علت عدم توقیف حقوق باماده۳۱۶

سلام.ماده۳۱۶قانون آیین دادرسی مدنی گفته دستور موقت ممکن است دایر بر توقیف((مال))یا انجام عمل ویا منع از امری باشد،با اینکه به صراحت از توقیف مال اسم برده وحقوق بازنشستگی هم جز مال محسوب میشه، چرا نمیشه با دستور موقت حقوق بازنشستگی خوانده رو توقیف کرد؟سوالم در موردتامین خواسته نیست خیلی مچکرم.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی حسینی

8 ماه پیش

ترک زوجه

سلام

حدودا یک ماهه خانوم من ترک منزل کرده و خونه پدرش رفته و بر علیه من شکایت کرده که خرجی من رو نمیداده و کتک کاری کرده منو .

اما من چنین کاری انجام ندادم .

خواستم بدونم میشه برای اینکه ترک منزل کرده شکایتش کنم و جرم این کارش چیه ؟ ممنون.

پروفایل کاربر

عطیه عبدالمجیدی

6 ماه پیش

وکالت

یک موتور را از شخصی با وکالت خریدم و در زمان وکالت به نام خودم نزدم و دوباره مهلت وکالت که تمام شد یک وکالت دیگر از او گرفتم و همان موقع با قولنامه موتور را فروختم،بعد از انقضای وکالت بنده صاحب اولیه موتور دوباره به شخص دیگری وکالت برای موتور داده و همسر صاحب اولیه تحت عنوان طلب مهریه موتور را توقیف کرده ،موتور متعلق به چه کسی است و چه کسی می‌تواند دادخواست الزام به تنظیم سند موتور توقیفی را بدخد؟

پروفایل کاربر

پیمان ناصرقدیمی

1 سال پیش

گرفتن مال از زن صیغه ای

من سال ۱۳۸۸ زنی را به مدت ۳۰ سال صیغه نمودم که از زندگی فقیرانه ای که داشت نجات دادم وبرایش از خرج خورد وخوراک و در مان پزشکی برای خودش ودخترش تا مقطع لیسانس وآپارتمان
وخودرو سواری وخرید آپارتمان برای
خواهرش ولولزم کامل خانه اکنون مدت
۲/۵ سال است که خونه ای که من برایش
خریدم جابجا شده وبه من گفته فروخته
واز تهران به کرج خانه ای اجاره کرده و
شوهر کرده ودخترش را هم شوهر داده
وبدون اجازه من خانه را فروخته که نمیدانم از صحت حرفش ومدت ۱۴ ماه
هست که ۲ خط تلفن همراه هم برای
خودش و۲ خط برای دخترش تمام تماس های مرا بلاک کردن حال خواهان بازگشت
مال هایم از او هستم آیا راهی برای گرفتن حقوقم هستم ؟
باتشکر