وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

رضا مرادی

2 سال پیش

فروش ملک ورثه ای

سلام . برادرم سال 1393 فوت شده و وراث عبارتند از همسرش و دو فرزند و مادرم . همسر برادرم دو ماه بعد از فوت در سال 1393 اقدام به فروش یکی از املاک سند دار در یکی از شهرهای شمال برادرم را کرده و همان سال ملک را تحویل داده . ولی سند برای خریدار نزده است . نه اصل سند و نه کپی ان نزد مادرم نیست . فقط مادرم شماره پلاک ثبتی ملک را دارد . به نظر اساتید محترم مادرم چطور باید شکایت کند ( حقوقی ویا کیفری ) ؟ و چطور باید ثابت کنم که ملک معامله شده است . هیچگونه مدرکی ندارم ولی ویلای فوق از سال 1393 تحویل خریدار شده است . آیا شکایت خریدار را باید بکنیم یا خیر ؟ . ممنونم که راهنمایی می کنید .

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محسن دهقان

1 سال پیش

اجرت المثل

با سلام و احترام
پدر بنده در ملک شخص دیگری طی سالهای متمادی مشغول کشاورزی بوده تا انتهای سال 77دارای قرارداد هستند و منبعد بین دو نفر هیچ قراردادی وجود ندارد و ادامه همکاری بر اساس توافق شفاهی بوده
در سال 1389 صاحب ملک فوت می کنه و بعد از اون در سال 93 پدر من فوت می کنه
تنها ورثه صاحب ملک یه خواهر بود که به درخواست پدرم جهت پرداخت حق ریشه پاسخی نداد پدرم در سال 93 و قبل از فوتش بابت دریافت حق ریشه و تعیین تکلیف وضعیت خود شکایت کرد اما بعدش دیگه فوت کرد و اون خانم هم چند سال بعد فوت کرد و الان ورثه اون خانم درخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل دادن و دادگاه هم از تاریخ پایان آخرین قرارداد در سال 77 حکم داده
راهی هست بتونم به استناد شکایت پدرم تاریخ پرداخت اجرت المثل رو به تاریخ شکایت پدرم در سال 93 اصلاح کنم
لطفا راهنمایی کنید

پروفایل کاربر

ت ا

4 ماه پیش

شکایت از استاد راهنما

دانشجوی ترم ۷ دکتری یک دانشگاه دولتی در تهران هستم. موضوعی که استاد راهنما برای رساله ام تعریف کرده اند به دلیل عدم وجود مواد و تجهیزات در ازمایشگاه ایشان و زمان بر بودن و وارداتی بودن مواد اولیه قابل انجام نیست و یک سال و نیم وقتم سر این پروژه به هدر رفته و دیگه نمیخام وقتمو سر این پروژه هدر کنم اما استاد مخالفن. حالا درخواست تغییر موضوع رساله و استاد راهنما را داده ام اما استاد راهنما منو ریلیز نمیکنه که بتونم برم با استاد دیگه ای کار کنم و همچنان ۳ ماه هست که منو در برزخ نگه داشته و تهدید به انصراف از تحصیل میکنه. به گروه هم درخواست دادم ولی هنوز اقدام موثری صورت نگرفته. چطور میتونم از ایشون از طریق قانونی احقاق حق کنم؟

پروفایل کاربر

م ع

1 سال پیش

وکالت به دیگری برای شرکت در دادگاه کیفری

سلام و وقت بخیر در رابطه با سرقت گوشیم که اسفند پارسال اتفاق افتاد یکبار در آگاهی و یکبار در دادسرا دزد رو شناسایی کردیم و به سوالات جواب دادیم بعد ازون ابلاغیه اومد و قرار منع تعقیب دادند و بعد از اعتراض عده ای از شاکیان و بررسی مجدد قرار جلب به دادرسی دادند و الان ابلاغیه اومده که نوعش شرکت حضور در جلسه رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین هست و در شعبه ۱۱۴۵ دادگاه کیفری ۲ مجتمع قضایی بعثت هست .سوالم اینه من روز دادگاه کار واجبی دارم و نمیتونم شرکت کنم میتونم به برادرم وکالت بدم بجای من شرکت کنه؟و چه سوالاتی ممکنه ازش بپرسن؟روند دادگاه به چه صورته؟