رضا مرادی
فروش ملک ورثه ای
سلام . برادرم سال 1393 فوت شده و وراث عبارتند از همسرش و دو فرزند و مادرم . همسر برادرم دو ماه بعد از فوت در سال 1393 اقدام به فروش یکی از املاک سند دار در یکی از شهرهای شمال برادرم را کرده و همان سال ملک را تحویل داده . ولی سند برای خریدار نزده است . نه اصل سند و نه کپی ان نزد مادرم نیست . فقط مادرم شماره پلاک ثبتی ملک را دارد . به نظر اساتید محترم مادرم چطور باید شکایت کند ( حقوقی ویا کیفری ) ؟ و چطور باید ثابت کنم که ملک معامله شده است . هیچگونه مدرکی ندارم ولی ویلای فوق از سال 1393 تحویل خریدار شده است . آیا شکایت خریدار را باید بکنیم یا خیر ؟ . ممنونم که راهنمایی می کنید .
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
مریم مولایی
حکم رشد
سلام دختری 17 ساله هستم ساکن پاکدشت تهران، پدر و مادرم فوت کردن و قیمم پدربزرگمه چطور میتونن حکم رشد بگیرم بدون اینکه قیمم متوجه بشه و ابلاغیه براشون ارسال بشه؟ کار خاصی لازمه که بکنم؟ نمیخوام تا پایان دادرسی متوجه بشن.
سعید چراغی
تجاوز به حریم خصوصی
سلام من دانشجو هستم شخصی هست که به مراتب بی شخصیت هست در کلاس و در محیط بیرون دانشگاه فحش های ناموسی و.. میده و منم همیشه به خاطر خجالتی و چون اون زورش زیاده چیزی نگفتم
اگه صداشو ظبط کنم به عنوان مدرک ممکنه برا خودم جرم باشه؟
اگه دانشگاه خیلی رسیدگی نکرد چیکار کنم؟
محمدرضا لمه
صدور اجراییه دادگستری برای رای قطعی اداره کار
سلام،در دفتر قضایی درخواست صدور اجراییه برای رای قطعی اداره کار دادم که پس از بررسی قرار بر صدور اجراییه ب تاریخ۲۳آبان شد،سوالم اینه ک باید حضوری برای صدورش مراجعه کنم یا خود دادگستری صادر میکنه و ب متهم ابلاغ میکنه؟و زمانش چقد میکشه؟