رضا دارخانی
زنا محسنه
بنده خانوم بهم خیانت کرده متوجه موضوع شدم و این وسط یه بچه ۵ماهه هم داشتم که به بچه هم شک پیدا کردم وبچه رو بردم آزمایش ژنتیک جواب آزمایش اومد مال من نیست حالا شکایت هم کردم بازم ازطریق قانون بچه رو بردم پزشکی قانونی برای انجام آزمایش ژنتیک باز جواب اومد مال من نیست حالا خانوم گفته احتمالا یا بچه تو بیمارستان عوض شده یا شوهرم بچه ای که برده آزمایش بچه ما نبوده حالا ۳نفر باز قاضی فرستاده آزمایش که جلو چش هم آزمایش بدیم الان نزدیک ۳ماه جواب آزمایش هم نیومده به نظر شما چقدر طول میکشه جواب آزمایش بیاد و اگر اثبات بشه بچه از شکم زنم بوده ومال من نیست جرمش چیه باتشکر از وکلای محترم وعزیز
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
مهسا صادقی
استرداد طلا قرضی از زوج
سلام بنده مقداری طلا با پس اندازم خریده بودم و شاغل هستم حالا امسال همسرم با اصرار که طلاها رو بفروشیم و ماشین بگیریم ولی درعوض سند بنامم بشه طلاهارو بهش دادم و همین که طلاها رو گرفت زد زیر همه چیز و سند بنام خودش زد حالا فاکتور طلاها موجوده و همش بنام خودمه درضمن شاهد هم دارم چطوری میتونم طلاها یا پولشو پس بگیرم
میثم رادپور
قرار اناطه و اطالهی دادرسی
آذرماه سال گذشته بنده از صاحب خانهام به جرم «ممانعت از حق» شکایت کردم. سپس صاحب خانه بنده دادخواستی را بابت اجور معوقهی همان منزلی که مانع حق ورود بنده به آنجا شده بود، ثبت کرد. در جلسهی رسیدگی به پروندهی اجور که در شورای حل اختلاف برگزار شد، بنده با استناد به شکایت «ممانعت از حق» از شورای محل ارجاع دادخواست «اجور معوقه» تقاضا کردم تا تعیین تکلیف این شکایت راجع به آن دادخواست دستور اناطه صادر کند. همینطور شد و شورا (شورای اول) طی قرار اناطه، دادرسی دعوای اجور معوقه را تا سه ماه متوقف کرد. در حال حاضر دقیقا ۲ ماه از آن زمان گذشته و پرونده «ممانعت از حق» بهتازگی به یک شورای فاقد صلاحیت محلی (شورای دوم) ارجاع شده. زمان جلسهی رسیدگی به دعوای صاحبخانه در شورای اول یک روز بعد از جلسهی رسیدگی به شکایت بنده در شورای دوم است. با توجه به اینکه اولا شورا (شورای اول) در مورد دعوای اجور معوقه در مدت زمانی کمتر از ۳ ماه جلسهی رسیدگی گذاشته و ثانیا پرونده شکایت «ممانعت از حق» به شورای دوم که فاقد صلاحیت محلی ست ارجاع شده، چه اقدامی باید انجام داد؟
سیدمحمدنوید نوائی
ضمانت بانکی
باسلام من ضامن شخصی هستم که وام گیرنده است و بعد از ۲۰ سال اکنون شورای حل اختلاف منو احضارکرده.آیا قبل از اینکه دادخواست اعسار بدم وام گیرنده میتونه تعهد محضری بده که اقساط وامش رو پرداخت میکنه؟