پروفایل کاربر

سیدعلی عباس محدث

3 سال پیش

عدم برخورداری از پشت همطرازی

اردیبهش سال 1392از پست رئیس اداره نیروی انسانی بهزیتسی استان کهگیلویه وبویراحمد به پست کارشناسی تنزل پیدا کردم. طبق همین ماده 87 برنامه ششم، باید پست همطرازی را می زدند. ولی تا مرداد پست را داشتم اما در نهایت حذف شد و همکاری نکردند. حضورا مراجعه کردم و گفتند که بررسی می کنیم و اقدام می شود. چون فعالیت رسانه ای داشتم و مسئولان را نقد می کردم، در اواخر سال 92 به تخلفات سازمان معرفی شدم و در سال 93 ردی به محکومیت من به محرومیت به مدت 5 سال از پست های حساس و مدیریتی محکوم شدم. پس از دریافت این ردی به دیوان عدالت ادرای شکاست کردم که بعد از دو ماه محکومیت نقض و تبرئه شدم. کتاباً درخواست پست همطرازی کردم که گفتند از طریق کمیسیون ماده 16 اقدام کنید. به کمیسیون درخواست کردم که پش از مدتی دادخواستم رد شد، به دیوان عدالت دادخواست دادم که باز رد شد، اعتراض کردم، باز هم رد شد، مراجعه کردم و گفتم چرا شما این قوانین را نمی پذیرید؟ داخل پرونده نامه را نشانم دادند که تازه متوجه شدم بهزیستی استان، هروقت ملزم به پاسخگویی به کمیسوین ماده 16 و شعبات بدوی و تجدید نظر دیوان شده، به جای نوشتن حقیقت و ارسال رأی تبرئه دیوان عدالت، همان رأی تخلفات را ارسال می کنند. و نامه مدیرکل را نشانم دادند. وقتی تبرئه را نشان دادم، ناراحت شدند و راهنمایی کردند که اعمال ماده 79 بکنم. مجدداً اعمال ماده 79 کردم. تمام این اعتراضات با وقت رسیدگی چند ساله بود که آخرینش در سال 1400 وقت رسیدگی داشت. در سال 1400 با من تماس گرفتند و همین شرح را توضیح دادم. اون شخصی که از شعبه..... دیوان با من تماس گرفت، گفت که تضییع حق شما اثباط شده هست و ادقام می کنیم. بعد از مدتی رأیی صادر شد که در بخشی از آن، همین شرح بود و در ادامه نوشته بودند که می توانستند ادقام کنند ولی اگر اقدامی نشود، می بایست مجددا از کمیسیون ماده 16 شروع کنم. دوباره ادقام کردم ولی متأسفانه ماده 16 باز هم نظرمو رد کرد. ضمناً اگر مستندات را خواستید به هر نحوی که ممکن باشد، بفرمائید تا ارسال کنم. اگر ماده 87 این قانون صراحت دارد چرا این برخورد صورت می گیرد؟ من که محکومیتی ندارم و همون اتهام هم تبرئه شدم. دلیل این اجحاف حق چیه؟
از لطف شما سپاگزارم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

هدی بزرگی

2 سال پیش

تعیین هزینه بهره برداری

سلام وقتتون بخیر امیدوارم خوب باشید

ما یک ملک داریم که دارای یک زیر زمین هست .ملک دو طبقه هست و دو شریک هستیم.طرف مقابل ما به مدت نه سال از زیر زمین بهره برداری کرده و اقدام به بازسازی کرده و دو سوییت از آن درآورده می خواستم بپرسم اگر برای دریافت حق بهره برداری این نه سال اقدام کنیم حدود مبلغی که دریافت می کنیم چقدر هست.ملک واقع در محله چهارراه لشگر هست و این که طرف ما تنها ۵۰۰ میلیون قول کرده و داخل کند.اگر ما بخواهیم قانونی اقدام کنیم روند آن به چه نحو هست

پروفایل کاربر

علیرضا کوشکی

2 ماه پیش

درخواست تقسیم زمین زراعی

سلام زمین کشاورزي داریم هنوز تقسیم قطعی نشدن و هر کی هرجور دلش میخواد کاشت میکنه.میخاستم توقف کاشت بگیرم تا تعیین تکلیف نهایی؟

پروفایل کاربر

رضا مرادی

1 ماه پیش

ثمن معامله

سلام. یک ملک مشاع و ورثه‌ای وجود دارد که فرزند یکی از ورثه‌ها، سهم سایر وراث را خریداری کرده است. تنها یکی از وراث، بدون دریافت بهای سهم خود و صرفاً با اعتماد و وساطت یکی دیگر از ورثه، وکالت‌نامه رسمی فروش را به نام خریدار تنظیم کرده است. پس از فروش ملک، خریدار از پرداخت بهای سهم این وارث خودداری می‌کند. با توجه به اینکه سند ملک مشاع بوده و انتقال از طریق وکالت‌نامه انجام شده است، تکلیف حقوقی این وارث چیست؟