مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مهدی عادل

2 سال پیش

سنوات

با سلام و احترام آیا به بازنشستگانی که مجدداً به کار اشتغال یافته اند سنوات تعلق میگیرد؟ اگر بله طبق کدام ماده و بند قانون کار؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد یوسفی

5 سال پیش

پرداخت حقوق قرارداد ۳ ماهه

سلام من قرارداد سه ماه داشتم بعد بخاطر مسائلی منو اخراج کردن میخواستم بدونم کارفرما موظف هست حقوق سه ماه قرارداد رو به من پرداخت کنه؟

پروفایل کاربر

Milad Naderi

6 سال پیش

مواردی که برای گرفتن کارآموز در شرکت باید مد نظر گرفت؟!

سلام وقت بخیر
تعدادی زیادی از دانشجویان طی این سال جاری درخواست کارآموزی در شرکت بنده رو داشتن و بنده چون نمیدونستم از لحاظ حقوقی چه مواردی رو باید رعایت کنم قبول نکردم. الان میخوام برای شرکت کارآموز قبول کنم.
آیا باید با فردی که درخواست دوره کارآموزی را دارد قرارداد ببندم؟
آیا باید کارآموز رو بیمه کنم؟

پروفایل کاربر

رضا بوالی

5 ماه پیش

قرارداد قانون کار

سلام وقت بخیر

من مدیر عامل یک کارخانه تولیدی هستم امسال قراردادی با یکی از کارگرها بسته ام یکساله و ایشان قانونی درخواست استعفا داده اند و یکی دو ماه آینده می‌خواهند جدا شوند از مجموعه و مدیریت با درخواست ایشان مخالف هست و براساس وجود ایشان برنامه ریزی شده است و قرارداد چاپی هست ولی موارد هویتی قرارداد و مبالغ خالی می باشد که باید با خودکار در می‌شده که در بررسی صورت گرفته کد ملی ایشان در قرارداد اشتباه هست آیا این مورد باعث میشود که نتوانم پیگیری کنم قرارداد را و ایشان را به نوعی برخلاف میل خودشان در مجموعه نگه دارم؟