سجاد هدایتی
توقیف خودرو
سلام بنده خودرویی رو خریداری کردم به صورت اقساط (پرداخت با چک) و خودرو در برگ سبز به صورت 1 دانگ و 5 دانگ خورده اما پلاک به نام بنده هستش...آیا شخصی که 5دانگ خودرو به نامش هست بدون ارائه دادخواست میتونه توقیف بگیره ؟! و در صورت توقیف آیاباید خلافی رو پرداخت کنه تا توقیف بگیره؟!
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
سارا هاشمی
خرید ماشین
سلام چند ماه پیش یکی از دوستان من ماشین پراید خرید دست دوم قسطی با چک یک موتور نو داشت حدود ۷ماه دستش بود داد واین ماشین گرفت ماشین مدل ۸۷ الان فهمیده سرش کلاه رفته همه جاش پوسیده وماشین چپی بوده کسی هم ازش نمیخره ایا میتونه با اینکه چک کشیده بابت این ماشین.بره شکایت کنه وچکی که داده متاسفانه نتونست پاس کنه چون ماشین خیلی خرج داشت چونکه نمیدونست ماشین این ایرادها رو داره الان باید چکار کنه، هیچ کس هم ماشین چپی نمیخره ازش چند وقت دیگه برگ چکاش بر گشت میخوره چکار باید کرد خوواهشن راهنمای کنید چون الان به پولش هم خیلی احتیاج داره
علی م.
جا به جایی منزل مشترک قبل از طلاق
با سلام و احترام
اینجانب مهندس یک شرکت در قزوین بودم و در آنجا ازدواج کردم و ۱۰ سال ساکن آن شهر بودم. متاسفانه بخاطر مشکلی که با همسرم داشتم به تهران آمدم و الان حدود ۷ ماه است که در یک شرکت خصوصی در تهران شاغل هستم. به دلیل اینکه ایشان درخواست ترک انفاق نکنند منزل مشترکمان را در آنجا جمع نکردم ولی ایشان اکثرا در خانه پدرشان هستند و خیلی کم در منزل مشترکمان هستند. در طول این مدت البته نفقه را پرداخت کردم. الان منتظر دادگاه طلاق هستیم و با توجه به اخلاق ایشان قصدی برای سازش ندارم.
تاکنون در منزل پدر و مادرم زندگی میکنم. اگر قبل از صدور رای دادگاه طلاق، اثاث منزل را به تهران بیاورم و خانهای در تهران بگیرم آیا از نظر حقوقی ایشان میتوانند شکایت کنند و برای من ایجاد مشکل کنند؟ آیا توصیه میفرمایید خانه را در قزوین نگه دارم یا به تهران نقل مکان کنم؟ ایشان هر جا فرصتی پیدا کردند علیه من استفاده کردهاند.
پیشاپیش از راهنماییهای شما سپاسگزارم
محمد مصلی نژاد
فسخ قرارداد مالک توسط سازنده و اثرات آن
سلام.وقتتون بخیر
ببخشید یه سوال داشتم
اگر مالک زمین بر اساس رای وحدت رویه ۸۱۰ قراردادش با سازنده رو به علت عدم احرای برخی شروط سازنده که در قراردادش ذکر شده تست فسخ کنم
۱.بنده که همان ملک رو از سازنده پیش خرید کردم و به تعهداتم عمل کردم نیز قراردادم فسخ میشه ؟
۲.درصورت فسخ به علت بالا میتونم کل مبلغ ملک بر اساس قیمت کارشناسی رو از سازنده طلب کنم ؟