پروفایل کاربر

محمد حیدری

قرارداد

سلام.قراردادماهرسال‌تا۲۸اسفندیک‌روز آخرحقوق‌ومزایاکم‌میکنن‌وفروردین‌قرارداداز۱۴ فروردین تنظیم‌میکنن‌واین‌چندروزبیمه‌حقوق‌بامزایا‌وعیدی‌ وپاداش وسنوات‌ومرخصی‌نداریم‌‌‌‌قانونش‌چطوری

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

شمیم پرورش

1 سال پیش

سلام این مورد غیر قانونی است و میبایست حقوق شما همراه با عیدی و سنوات پرداخت گردد. پیشنهاد میشود قانون کار را مطالعه فرمائید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فاطمه نجم

سهم طرفین قرارداد

با سلام
لطفا بفرمائید در قرار داد بین صاحب ایده یا اختراع و سرمایه گذار به چه نسبت سهم تعیین می شود با تشکر

پروفایل کاربر

نسرین ارزانی

الحاق به سند قولنامه بعد از امضاء

با سلام واحترام ؛ بنده شهر ستانی هستم در سفر مشهد یک واحد آپارتمان خودم را فروختم و پول پرداخت و آپارتمان تحویل داده شد؛ بعد از مراجعه من‌به شهرستان ؛ مدیر املاکی بدون اطلاع من در قولنامه خریدار یک جمله در خصوص تعهدات خارج از توافق ما به نعع خربدار الحاق نموده که به ضرر بنده است .
سوال : آیا این اقدام مدیر املاکی و خریدار جعل محسوب میشود و آیا می توانم‌از آنان‌بابت جعل و استفاده از سند مجعول شکایت نمایم.
با تشکر

پروفایل کاربر

محمدحسن کریمی

تصرف عدوانی

سلام و ادب
در یک ساختمان 13 واحدی زندگی میکنم، علیرغم موافقت اکثریت واحدها برای نصب پمپ آب، بنده باتوجه به غیرقانونی بودن نصب پمپ آب به صورت مستقیم بر روی کنتور یا شبکه توزیع آب (طبق بند 2-34-4 آیين نامه عملياتي و شرايط عمومي تعرفه هاي آب و فاضلاب نامه شماره 10/33/43344) مخالف نصب پمپ آب هستم، سوالی که دارم این هست که بنده میتوانم نسبت به این اقدام علیه مدیر ساختمان در دادگاه شکایت داشته باشم یا خیر؟ آیا این اقدام بقیه واحدها تصرف عدوانی در مشاعات ساختمان محسوب میشود یا خیر؟ (در ضمن از اداره آب منطقه هم پرسیدم مخالفت کردند)