محمد علیزاده
انحصاروراثت
با سلام مادر من یک خانه روستایی از پدر خود به ارث برده که مطابق با رای دادگاه یک هشتم آن خانه به مادرخوانده اش رسیده است و مابقی به مادر بنده رسیده است حال که برای خانه مشتری پیدا شده است مادرخوانده اش برای فروش یک هشتم در محل عقد قرارداد حاظر نمی شود و درب خانه را قفل کرده و به شهرستان دیگه ای رفته است آیا مادر بنده اجازه شکستن قفل درب خانه را دارد؟ و برای فروش خانه چگونه می تواند اقدام کند؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
سلیم صفری
مسدودی ودیعه توسط دادگستری
با سلام
صاحب خانه بنده ۱۰۰ ملیون از ودیعه بنده رو پرداخت نمیکرد و بعد رفتن به شورای حل اختلاف ایشان پول رو به حساب دادگستری واریز کرد. وقتی رفتم پول رو دریافت کنم گفتن ایشون مطالبه خسارت کرده و پول مسدود. الان حدود ۵ ماه که پرونده در جریان و چند روز پیش تازه به دادگاه صلح ارجا شده و دادگاه صلح هم برای ۲ ماه دی،ه وقت صادر کرده و پول بنده هنوز مسدود. میخواستم بدونم راهی هست که بنده بتونم پولم رو بگیرم یا باید ۲ ماه دیگه هم صبر کنم و اینکه در انتها امکانش هست از صاحب خانه بابت مسدود شدن پولم برای این مدت شکایت کنم؟
آرزو سپهرنیا
در مورداجرای احکام
دادخواست من الزام تحویل یک واحد پیش فروش بوده حالا پرونده رای به نفع من صادرشده رفته اجرای احکام من دو پلاک ثبتی بازداشت کردم در مرحله بعد باید چی کار کنم؟
محمد ثانی
بالکن
با سلام من یک ساختمان دو طبقه روی پارکینگ دارم که ۱۲ سال ساخت هست و زمان ساخت به خاطر زدن بالکن در زمین خودم از سمت پیاده رو عقب نشینی کردم ایا فضای زیر بالکن جزو زیر بنا هست و ایا برای تغییر نمای ساختمان از ان فضا میتوانم استفاده کنم یا شهرداری میتونه اون رو صاحب بشه؟