وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

محمد علیزاده

2 سال پیش

انحصاروراثت

با سلام مادر من یک خانه روستایی از پدر خود به ارث برده که مطابق با رای دادگاه یک هشتم آن خانه به مادرخوانده اش رسیده است و مابقی به مادر بنده رسیده است حال که برای خانه مشتری پیدا شده است مادرخوانده اش برای فروش یک هشتم در محل عقد قرارداد حاظر نمی شود و درب خانه را قفل کرده و به شهرستان دیگه ای رفته است آیا مادر بنده اجازه شکستن قفل درب خانه را دارد؟ و برای فروش خانه چگونه می تواند اقدام کند؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

شمیم پرورش

2 سال پیش

سلام 

برای فروش خانه باید رضایت مادرخوانده را داشته باشند ولی میتوانند نسبت به سهم خود اقدام به فروش کنند. 

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

نوید رستم پور

11 ماه پیش

سهام غیر بورسی

سلام و عرض ادب تعدادی از فرهنگیان در سال 1383 که پدر مرحوم بنده نیز عضوی از انها بوده سهام غیر بورسی از یک شرکت تعاونی استانی را به قیمت 300 هزار تومان میخرند بعد از گذشت بیست سال این شرکت ادعا میکند قیمت این سهام و سودش کلا هشت میلیون تومان است که در تماسی که بنده با مسئولان این شرکت داشتم عنوان کردند ما در این سالها طبق تورم اعلامی بانک مرکزی سود به این سهام اختصاص داده ایم و در تمامی جلساتمان نماینده دادگستری حضور داشته که اگر به یک کودک نیز چنین حرفی بزنند باعث خنده او خواهد شد که چگونه بعد از بیست سال 300 هزار تومان 8 میلیون تومان شده لذا چند سوال در این رابطه دارم که لطفا به ان پاسخ دهید اولا با توجه به اینکه این شرکت دارای املاک و فروشگاه های فراوان میباشد و قطعا سود سهام ما بسیار بیشتر از 8 میلیون تومان است چگونه میتوانیم حق واقعی خود را از این شرکت بستانیم, و دوما بنده مالیات این هشت میلیون را پرداخته ام ولی ان را دریافت نکرده ام ایا این موضوع خللی در دریافت حق واقعی ما ایجاد میکند یا خیر ؟

پروفایل کاربر

علی توسکی

6 ماه پیش

گم کردن دسته چک صیادی

سلام من تعدادی چک صیادی گم کردم بانک به صورت موقت چک ها رو مسدود کرد گفت باید از بانک نامه بیاری .الان رفتم دادگاه میگه مادینه نامه نمیدیم با بانک.
حالا الان بانک چک هارو اومده دوباره رفع انسداد کرده
حالا الان موندم چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

پروفایل کاربر

محمود لزگی

6 ماه پیش

شرایط توقیف ومزایده ملک مشاع

باسلام.اگه دوتابرادر ازیک نفردردوتاپرونده جداگانه وبامبلغ متفاوت طلب کار باشند ویک نفرازانها به مقدارطلب خودش إ ملک بدهکارتوقیف نماید، آیا برادر دیگر بااکتفا به همان توقیف اولیه می تواند ملک فردبدهکار رابه مزایده وفروش برساند لطفا راهنمایی کنید