پروفایل کاربر

یوسف سرابی

3 سال پیش

مراحل رسیدگی به پرونده شکستگی فک بر اثر نزاع

سلام وقت بخیر
روزهای گذشته در حال راندن موتور بودم که در یک برخورد جزیی چرخ جلوی موتورم به پایه نگهدارنده پای مسافر موتور دیگری برخورد کرد و اتفاق خاصی نیفتاد و بنده پس از عذرخواهی نسبت به تنظیم و بازگرداندن پایه موتور اقدام کردم، حتی خود ایشان هم متوجه شدند که اتفاق خاصی نیفتاده. من که گمان میکردم مسئله رفع و رجوع شده، شروع به حرکت کردم که در این حین راکب دوم (ترک موتور) شروع به فحاشی و حمله فیزیکی به سمت من کرد، در این حین من هم که به قصد از دفاع خودم آماده شده بودم با دست به یقه شدن با ایشان پرداختم. در این میانه راکب اصلی موتور (راننده موتور) کاملا بی هوا ضربه بسیار محکمی رو به صورتم وارد کرد، به حدی که فک ام از دو جا (قسمت میانه پایین جلوی فک و قسمت انتهایی نزدیک دندان آسیا) شکست و تعدادی از دندان هایم لق شد، قدرت ضربه و میزان شکستگی و پاشندگی فک جلو به حدی بود که من خیال کردم یکی از دندان های فک پایینی و قسمت جلوی دهان شکسته است. یعنی هم خون ریزی شدید داشتم و هم فک باز شده بود. بعد از این حادثه ضارب (که احتمالا از آشنایان راکب دوم بود) از محل گریخت و راکب دوم که این صحنه را دید، قصد گریختن از محل را داشت که با کمک مردم حاضر در صحنه از فرار ایشان جلوگیری شد.
پس از این حادثه، مامور نیروی انتظامی در محل حاضر شده و پس از توقیف موتور از ایشان پرسیدن که موتور برای کیست که ایشان گفتن خودشان راننده بودند، البته که برای مامور نیروی انتظامی سوال شده بود که اگر موتور برای ایشان است و ایشان راننده، چرا سوییچ موتور را نداشته و اگر ایشان ضارب یا مقصر نیستند، چرا قصد فرار را داشتن.
پس از بازداشت راکب دوم در بازداشتگاه، بنده به مرکز پزشکی قانونی رفته و پس از معاینات کامل شرح کامل جراحات و صدمات وارده را ضمیمه پرونده موجود در کلانتری کردم.
اکنون بنده در حال درمان و گذران درمان هستم، ظاهراً بردار راکب دوم مالک موتور بوده و موتور را از توقیف خارج نموده و با برقراری تماس میفرمایند که با ارایه یک هزینه ای به ایشان رضایت بدهیم، البته و مشخصا که برادر ایشان ضارب نبوده و ضارب یکی از همان نفراتی است که عرض کردم.
حالا میخواستم بدونم روند و شرایط پرونده به چه شکل خواهد بود

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فریبا غفاری

4 روز پیش

قانون کاشت درخت در زمین عصبی

شخصی زمین ما را غصب کرده بود و بدون اجازه ما اقدام به کاشت درخت میوه نموده بود بعد از صدور رای دیوان عالی کشور که فرد را غاصب شناختند بازهم به بهانه حق ریشه زمین را تصرف کرده است و ایجاد مزاحمت می نماید
می خواهم بدانم قانون در این مورد چه حکمی دارد ؟

پروفایل کاربر

مجید نجفی

1 سال پیش

دادخواست جلب ثالث

در دادخواست جلب ثالث ایا نیاز خواهان اصلی دعوی اصلی بدوی در کادر خوانده جلب ثالث باید بیاریم یا نه. یا فقط شخص ثالث رو تو کادر خوانده بیاریم.



اختلاف بین وکلا هست عده ای میگن نیاز نیس خواهان دعوی اصلی رو بیاری جز مجلوبین ثالث عده هم میگن برای آگاهی و بررسی باید بیاری ؟؟

پروفایل کاربر

مهدی عداوی

1 سال پیش

انتقال

با سلام و خسته نباشی سوالی که داشتم چند ماه پیش یه دختر ۱۶ ساله رو مادرش تحویل مادر بزرگ پدری میده که میرن ثبت برگه تحویل ثبتی میگیرن حالا دختر اذیت بعد از چند ماه میخواد برگرده پیش،مادرش ولی خانواده پدریش،اجاره نمیدن بهش که بره حتی تو خونه زندانیش،کردن و هر کجا که میزه تحت کنترل قرارش گرفته میخواستم ببینم آیا همچین قانونی داریم آخه داخل برگه نوشته سالم تحویل داده چیزه دیگه ای قید نشده آیا میشه به زور نگهش دارن و اکه بره آیا میتونن برن شکایت کنن از مادر و دختر تشکر