
مهرشاد ابوحمزه
فروش مال غیر
سلام. من در 85/4/5 یک واحد آپارتمان رو به قیمت 34500000 تومن خریدم. و نحوۀ پرداخت آن در مبايعه نامه، به این شکل تعیین شد که مبلغ 8500000 نقد (که پرداختم)، و 8000000 همزمان با تحویل ملک پرداخت کنم. و ذکر شده که آپارتمان 18 میلیون وام بانکی داره و پس از اینکه فروشنده اسناد رو آماده کرد از سوی بانک پرداخت میشه.(اینم قید شده که درصورتیکه اسناد مورد نیاز وام بانکی توسط فروشنده آماده نشه باید خسارت وارده رو جبران کنه). فروشنده هم باید در 85/5/5 ملک رو تحویل بده و در 85/6/5 سندشو بنامم بزنه. اما فروشنده که این آپارتمان رو (به همراه یازده واحد دیگه) از مالکین اصلی خریداري نموده بود، مبالغ مربوطه رو به مالکین اصلی پرداخت نکرد، و باعث شد قراردادش با مالکین اصلی فسخ بشه. و آپارتمانی تحویل نگرفت که به من تحویل بده. شکایت کیفری کردم،براش قرار موقوفی تعقیب صادر شد. شکایت حقوقی کردم قاضی رای داده که فروشنده به اندازه 24% از ارزش روز آپارتمان بمن بدهکاره، چون من از 34500000 قیمت ملک 8/5 میلیونو نقد داده بودم. اما من طبق قرارداد تا وقتی آپارتمانو تحویل نمیداد و سندشو بنامم نمیزد نباید مابقی مبلغو میپرداختم. الان بر اساس قانون فروشنده نباید طبق قرارداد عمل کنه و معادل کل ارزش مبیع رو بده؟ بخصوص که در قرارداد جبران خسارت عدم دریافت وام بخاطر استنکاف فروشنده در اماده کردن مدارک پیش بینی شده؟ همچنین 17 سال عدم بهره برداری از ملکی که باید 17 سال قبل بهم واگذار میشد رو نمیتونم بگیرم؟ سوال آخرم در مورد وجه التزامه که در قرارداد 30% از قیمت کل تغیین شده. آیا قابل درخواست هست؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

مهران گرمرودی
نحوه شکایت از شرکتی که مدرک تحصیلی اجاره دادیم
سلام
وقت بخیر
بنده مدرک تحصیلی سال۹۵ به یک شرکت اجاره دادم و الان بدهی مالیاتی داره و جواب تلفن نمیده
ازبنده رسید گرفتن که شکایتی از دلال معامله ندارم
و به بنده رسیددادن که هیچ گونه بدهی و سود و زیانی متوجه من نیست
الان که جواب نمیدن باید چه کار کنم و از کجا شروع کنم برای شکایت ؟
و اگرشگایت کنم به چه نتیجه ای می رسم ؟
و اگر رای به نفع من صادر شد میتونم برای سال های بعدش هم به همون رای استناد کنم یاخیر؟
و چیزی متوجه من خواهد شد یاخیر؟منظورم این هستش که به ضرر من هست شکایت یا نه؟
باتشکر

فاطمه قنبری
مستقل شدن
سلام وقت بخیر میخوام بدونم من ۱۸سالمه میتونم از خانواده ام جدا بشم مستقل بشم و خانواده حق مانع شدن نداشته باشه از لحاظ قانونی که بخواد جلوی فرزند خود رو بگیره و برای مستقل شدن باید حتما پولی ملکی یا چیز دیگری میخواد یا فقط تصمیم کافیه؟

علی نقاشی
خرید و فروش موتور سیکلت
سلام وقتتون بخیر و خسته نباشید
? اول اینکه معذرت میخوام متن سوالم زیاد شده چون مهم هست و نگرانی دارم ممنون میشم جواب بدید
بنده یک موتور سیکلت مدل سال ۹۵ داشتم و به موتور فروشی فروختم و پول نقد ازش نگرفتم و عوضش یه موتور صفر قسطی ازش برداشتم و ۶ تا چک دادم و بقیه پول موتور صفر را از همین موتور مدل ۹۵ که فروختم درآمد و مبایعه نامه و قرارداد خرید و فروش را طبق تصویر بالا بهم تحویل داد
موقعی که موتور مدل ۹۵ را به موتور فروش فروختم سند،کارت سوخت و کارت موتورش را به موتور فروش دادم و موتور فروش موتور را به یک نفر قولنامهای فروخته و مدارکهایی که داشته را هم کاملاً داده به اون طرف، حالا این نفر سومی به من میگه بیا موتور را به اسم من بزن چون سندت دست منه من میگم کاری ندارم که سند دست تو هست یا نه، من با موتور فروش معامله کردم و فقط به اسم موتور فروش میزنم
حالا چند تا سوال داشتم از خدمتتون
♦️سوال اول :
من به موتور فروش گفتم بیا این موتور مدل ۹۵ را که بهت فروختم را به اسمت بزن میگه که برگ سبز و مدارک را دادم به نفر سومی دست من نیست نمیتونم به اسمم بزنم
به نظر شما با اینکه مدارک را به نفر سومی داده میتونم براش دادخواست بفرستم که هرجوری شده باید به اسمت بزنی دیگه مشکل خودت بوده و به من مربوط نمیشه که مدارک را دادی؟
♦️سوال دوم:
الان این مبایعه نامه و قرارداد خرید و فروش را که موتور فروش به من داده و آدرس حضوری داره،شماره موبایلش را هم دارم و مهر مغازش هم روش هست،خودم دیدم که خودش این قرارداد را با دست خط خودش نوشت،خودشم امضا زد، حالا از اون موقعی که بهش فروختم تا به الان اگه خلافی با موتورم صورت گرفته باشه و این مبایعه نامه و قرارداد خرید و فروش را نشون بدم به پلیس تبرئه میشم و مسئولیتش با خریدار موتور یعنی موتور فروش یا نفر سومی که موتور فروش بعد از خرید از من بهش قولنامه کرده مسئولیتش با اونه؟
♦️سوال سوم :
موتور فروش یه بار گفتش که اگه بخوای برام اظهارنامه بفرستی سند موتور صفر را به اسمت نمیزنم حالا طبق این قرارداد خرید و فروش و مبایعه نامه که دستم هست اگه سند موتور صفر را که خریدم ازش را و چکهاش را پا...