پروفایل کاربر

مهرشاد ابوحمزه

3 سال پیش

فروش مال غیر

سلام. من در 85/4/5 یک واحد آپارتمان رو به قیمت 34500000 تومن خریدم. و نحوۀ پرداخت آن در مبايعه نامه، به این شکل تعیین شد که مبلغ 8500000 نقد (که پرداختم)، و 8000000 همزمان با تحویل ملک پرداخت کنم. و ذکر شده که آپارتمان 18 میلیون وام بانکی داره و پس از اینکه فروشنده اسناد رو آماده کرد از سوی بانک پرداخت میشه.(اینم قید شده که درصورتیکه اسناد مورد نیاز وام بانکی توسط فروشنده آماده نشه باید خسارت وارده رو جبران کنه). فروشنده هم باید در 85/5/5 ملک رو تحویل بده و در 85/6/5 سندشو بنامم بزنه. اما فروشنده که این آپارتمان رو (به همراه یازده واحد دیگه) از مالکین اصلی خریداري نموده بود، مبالغ مربوطه رو به مالکین اصلی پرداخت نکرد، و باعث شد قراردادش با مالکین اصلی فسخ بشه. و آپارتمانی تحویل نگرفت که به من تحویل بده. شکایت کیفری کردم،براش قرار موقوفی تعقیب صادر شد. شکایت حقوقی کردم قاضی رای داده که فروشنده به اندازه 24% از ارزش روز آپارتمان بمن بدهکاره، چون من از 34500000 قیمت ملک 8/5 میلیونو نقد داده بودم. اما من طبق قرارداد تا وقتی آپارتمانو تحویل نمیداد و سندشو بنامم نمیزد نباید مابقی مبلغو میپرداختم. الان بر اساس قانون فروشنده نباید طبق قرارداد عمل کنه و معادل کل ارزش مبیع رو بده؟ بخصوص که در قرارداد جبران خسارت عدم دریافت وام بخاطر استنکاف فروشنده در اماده کردن مدارک پیش بینی شده؟ همچنین 17 سال عدم بهره برداری از ملکی که باید 17 سال قبل بهم واگذار میشد رو نمیتونم بگیرم؟ سوال آخرم در مورد وجه التزامه که در قرارداد 30% از قیمت کل تغیین شده. آیا قابل درخواست هست؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مینو جعفری

3 ماه پیش

اطلاع از پرداخت مهریه به دادگاه

سلام وقتتون بخیر
مهریه منو دادگاه حکم داد که یه سکه پیش تحویل بده، حالا من فعلا امکان اینکه حضوری برم رو ندارم، میخواستم ببینم چجوری میتونم بفهمم که تحویل دادگاه داده سکه رو یا نه

پروفایل کاربر

وفا ال قائم

4 هفته پیش

سهم ما از ثمره درخت دیگری درزمینمان

درختانی در زمین به ارث رسیده به ما قرار دارند که متعلق به افراد دیگر است
زمین متعلق به ماست درختان متعلق به دیگری..به طوری که وجود درختان دراین زمین باعث ممانعت از بهره گیری زمین شده .وفقط ریشه وشاخه درخت درکل خاک زمین گسترده شده وامکان استفاده دیگر اززمین رامانع می شود
سهم تقسیم میوه درخت بین مالک زمین ومالک درخت به چه صورتی است

پروفایل کاربر

علی باقری

1 سال پیش

گفت و گو با نامحرم

سلام وقتتون بخیر

بنده معلم هستم چند ماه پیش من و یک خانم که قصد اشنایی داشتیم داخل ماشین بودیم و در حال خوردن ساندویچ که ناگهان ماشین گشت سپاه جلومون وایستاد و اومد ازمون سوال و پرسش کرد و فهمید زن و شوهر نیستیم و منم گفتم جهت اشنایی برای ازدواج هست ازم تعهد گرفتن ولی یکی از همونا گزارش داده اداره کل استان اداره کلم نامه نگاری کرد حراست منطقه ، حراست منو خواست و براش توضیح دادم ازم تعهد گرفت بعد گفت باید به اداره کل گزارش بدم و صحبت کنم تو تعهدم قید کردم جهت اشنایی برای ازدواج بوده ایا امکان داره اخراجم کنن؟