مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مریم خلیلی

فسخ معامله ملک بعد از ۵ ماه

سلام بنده ۵ ماه پیش ملکی رو فروختم و عیب این ملک نم دادن دیوار بود که ما به خریدار گفتیم و متاسفانه در قولنامه قید نکردیم و دیواری که نم می داد را دیوار پوش کردیم.ایا خریدار می تواند معامله رو فسخ کند؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محسن قناعت پیشه

حکم تحصیل منافع به تبع یک جرم

سلام

در صورتی که کلاهبردار، به تبع کلاهبرداری خود، قرارداد هایی با مالباخته منعقد کرده باشد که موجب ضرر یا خلع ید مال باخته شده باشد، آیا آن قراردادها ابطال می گردد یا خیر؟

مثلا کلاهبردار(متهم ) با من(شاکی) قرارداد محرمانگی منعقد کرده و سفته نیز اخذ کرده که دست و بال مرا ببندد. آیا دادگاه سفته ها و قرارداد را ابطال می کند یا خیر؟

پروفایل کاربر

محمد محمدزاده

حذف پرونده

با سلام بنده حدودا 6سال پیش برام پاپوش درست کردن و به جرم فروش مواد مخدر بازاشت شدم و درهمان روز ثابت کردم که بی گناهم و پروندم به دادگاه نرفت ولی بعد از گذشت این همه سال با کد ملی من این پرونده رو توی سیستم پلیس نشان میده چطور میتونم درخواست کنم تا حذف کنند؟؟

پروفایل کاربر

وحید وحید

فروش خودرو

فروشنده ای خودروی صفر خود را به خریدار میفروشد و وکالت فروش و تعویض پلاک به خریدار میدهد.پس از مدتی خریدار خودرو را به شخص دیگری میفروشد و از فروشنده اول شفاها تقاضا میکند که وکالت فروش و تعویض پلاک را به نام شخص ثالث بدهد و فروشنده موافقت میکند و این درخواست در مبایعه نامه ثبت نمیشود.حال ۵ سال از آن زمان گذشته است.آیا خریدار اول میتواند به جرم فروش مال غیر از فروشنده شکایت کند؟و در کل آیا خریدار اول یا دوم میتوانند جهت سوءاستفاده از فروشنده به جرم کلاهبرداری یا هر عنوان دیگر شکایت کنند؟