وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

مریم خلیلی

فسخ معامله ملک بعد از ۵ ماه

سلام بنده ۵ ماه پیش ملکی رو فروختم و عیب این ملک نم دادن دیوار بود که ما به خریدار گفتیم و متاسفانه در قولنامه قید نکردیم و دیواری که نم می داد را دیوار پوش کردیم.ایا خریدار می تواند معامله رو فسخ کند؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

تمرد از مامور

سلام وقت بخیر عارض باشم به خدمت شما من یک فرهنگی ام چند وقت پیش اتهام تمرد از مامور بهش زدن ولی هیچ گونه درگیری با مامور نداشته منم براش فیش حقوقی گذاشتم الان میخاستم بدونم اگه در دادگاه حاضر نشه چه تبعاتی برای من داره؟

پروفایل کاربر

محمد توکلی

مطالبه وجه وام ازدواج

عرض سلام.

خانومم وام ازدواج رو به من بخشید به شرطی که ضامن از طرق خودم باشه و خودم اقساط را پرداخت کنم.از ایشان خواستم مبلغ رو به حساب پدرم واریز کنه که من هم از پدرم چکی بابت رهن منزل به صاحب خانه پرداخت کنم.خانوم در برگه رسید ساتنا نیز نوشته بابت رهن منزل آقای "نام من".

من نیز طول این چند سال اقساط و سود سالیانه را به طور منظم پرداخت کردم

حال از پدرم شکایت کرده که آن مبلغ را به عنوان قرض‌الحسنه داده ام.

1-با ارائه برگه رسید بانکی به دادگاه که خانوم اقرار کرده بابت رهن منزل من میباشد میتوان موضوع قرض الحسنه به پدرم را منتفی کرد و دعوی رد شود؟

۲-تکلیف مطالبه وجه خانومم در همین دادگاه مشخص میشود یا بعد از رد دعوی قبلی باید از من شکایت کند؟

۳-در صورت محکومیت به استرداد وجه به خانومم آیا در همان جلسه و رای دادگاه موضوع تهاتر با اقساطی که پرداخت کرده ام مطرح و تعیین تکلیف میشود یا باید جداگانه شکایت کنم؟

۴-آیا در صورتی که احتمال محکومیت اینجانب است و چون پدرم ضامن است برای جلوگیری از آزار و اذیت در پرداخت اقساط آتی توسط خانومم آیا میتوانم کل مبلغ وام را با بانک تسویه کنم تا با تهاتر عملا پرونده مختومه شود؟یعنی از نظر قانونی ایرادی به اینکه من یا ضامن به یکباره وام را تسویه کنیم وجود ندارد؟

پروفایل کاربر

آیت وطن

وام ازدواج

سلام من دوسال پیش وام ازدواج خودم همسرم گرفتم باهاش عروسی گرفتم وطلاگوشی برای همسرم خریدم خودم قسط هاش تاالان دادم چندماه باهم زندگی کردیم بعدش بخاطراختلاف خانوادگی رفت خونه باباش .حالاهمسرم بعدازدوسال رفته دادگاه شکایت کرده میگه وامم میخوام قضیه چه میشه لطفاراهنمایی کنید