مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علی حسینی

عدم ثبت دامین توسط شرکت ارائه دهنده دامین

با سلام
شرکتی که خدمات ثبت دامنه انجام میدهد ، علی رغم دریافت وجه ثبت دامنه از شرکت ، نه تنها دامنه شرکت را ثبت ننموده ، بلکه با ارائه اطلاعات غلط مبنی بر ثبت دامنه به مدت یکسال ، باعث از بین رفتن دامنه اختصاصی شرکت و ثبت آن توسط فرد دیگری شده . قصد شکایت کیفری مبنی بر کلاهبرداری و دریافت غرامت داریم لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

پرویز الیاسی

ملک مشاعی

سلام و احترام
چهار نفر مشترکاً صاحب یک واحد کاری مشاع هستند، یک نفر صاحب سه دانگ و بقیه هر نفر صاحب یک دانگ هستند. راهنمایی بفرمایید هزینه این محل از قبیل منشی مشترک، نظافتچی، آبگرمکن مشترک و . . . چگونه حساب میشود. آیا این هزینه ها به صورت مساوی بین همه تقسیم میشود یا به دانگ مالکیت تقسیم میشود.

پروفایل کاربر

امیر امیر

واگذاری انبار به غیر از ساکنین آپارتمان

با سلام،در صورت وضعیت تفکیکی آپارتمان ما یک باب انباری مسقف در محوطه پارکینگ ها وجود دارد که سازنده با وجود اینکه تمام واحدها را فروخته است و‌خودش واحدی در آپارتمان ندارد از ابتدا این انبار را به هیچکدام از خریداران منتقل نکرده بود تا اینکه اخیرا بعد از ده سال این انباری را به مالک‌مغازه مجاور فروخته است و برای آن‌بر روی مغازه سند گرفته است.سوال این هست که آیا مالک قانونا میتوانست بدون اخذ رضایت مالکین‌واحدها، انباری را به فردی غیر از مالکین واحدهای مسکونی واگذار کند و آیا میتوان برای ابطال این معامله اقدام کرد؟

پروفایل کاربر

حسام نجفی

استعلام حسابهای بانکی و سهام متوفی

چطور میتونم از حسابهای بانکی و سهام پدرم که فوت شدن مطلع بشم؟ مطلع بشم یعنی اینکه بدونم کدوم بانک حساب داره و موجودیش چقدره؟یا سهام چ شرکتی رو داره و سود سهامش به کدوم حساب بانکی واریز میشه؟
اگر نتیجه تقاضای تحریر ترکه تقسیم اموال توسط دادگاه هست، لطفا راه دیگه ای پیشنهاد بدید چون ورثه مشکلی در تقسیم اموال ندارند.
گواهی انحصار وراثت رو هم دارم