پروفایل کاربر

نیما لَک

کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع

سلام و وقت بخیر
حدود 4روز پیش شخصی رو بعنوان فروشنده و فروش صندلی دانشگاهی پیدا کردم و بعداز واریز مبلغ
((مبالغ جداگونه ،ولی برای انجام یک امر واریز شده، برای شخص اول 95میلیون و برای 3شخص دیگر نفری دومیلیون که باعث میشه هزینه به 101 میلیون برسه))
متوجه شدم کلاهبردار هستش.
—1) الان شکایت کنم کلاهبرداری بالای 100میلیون تومان حساب میشه یا نه پیایین 100میلیون و جرم هرشخص با شخص دیگه فرق خواهد کرد؟
—2) این شخص اصلی که کلاهبرداری کرده فکر کنم کارت بانکی این اشخاص رو اجاره کرده خب، و فقط میدونم یک شماره تماس با شخص اصلی کلاهبردار تماس گرفته و میدونم با کارت بانکی یک نفر دیگه رفته از یک سایت ایرانی خرید کرده((باتوجه به IP که داخل سایت میوفته ،اطلاعات‌گوشی و شماره سیمکارت قابل استخراج و استعلام هستش))> آیا میتونم با استفاده از اون هم درخواست استعلام و استخداج رو بدم؟ با اینکه اون شماره کارت مال شخص بنده نیست و مال یک شخص دیگه ،ولی مال آشنا هست. امکانش هست؟
—3) بنده قبلاً یک شکواییه دیگه‌ای رو بر علیه افراد ناشناس تنظیم کرده بودم و از طریق کلانتری به حل اختلاف ارجاع داده شد ،اتهاماتی هم بر بنده زده شده بود که به دادسرای کیفری اراجاع داده شده بود ولی منع تعقیب صادر شد.الان این سوال رو میخوام بپرسم که وقتی الان بنده شکایت میکنم از کلانتری به حل اختلاف ارجاع داده میشه و بعدش دادگاه یا ازکلانتری به حل اختلاف و بعدش به دادسرا و بعدش به دادگاه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سین عین میم

تفاوت مرخصی استعلاجی و زایمان

سلام من کارمند پیمانی یک نهاد عمومی غیر دولتی هستم و الان بخاطر تهدید به سقط دکتر متخصص زنان تشخیص داده که باید استراحت مطلق باشم و برام استعلاجی نوشته اما از محیط کار تهدید میکنن که این مرخصی های استعلاجی اگر ادامه پیدا کنه از مرخصی زایمان کم میکنن مدتش رو،
مگر همچین چیزی ممکنه؟
این کار غیرقانونی نیست؟
اصلا میتونن همچین کاری بکنن؟
میگن دستوالعمل های داخلی ما اینجوریه.
اگر بخوایم شکایت کنیم باید چیکار کنیم؟
و از کجا پیگیری کنیم؟

پروفایل کاربر

فاطمه محمدی

حقوق زن

لطفا ولی قهری رو توضیح بدید و بگید این ولی قهری چه مسولیت ها و اختیاراتی داره ؟
و این مسئله که پدر و پدربزرگ همزمان این سمت رو دارند کدام الویت به آن یکی دارند؟
و اینکه آیا هر کدام از اینها می‌توانند دختر را بدون رضایت خودش به عقد دیگری در بیاورند؟
و آیا ولی قهری بودن صرفا برای دختر است یا خیر برای پسر هم هست؟

پروفایل کاربر

عباس جلالی

واریز وجه بحساب شخص

چطور میتوانم علیه شخصی که بحسابش وجه واریز نموده ام دادخواست مطالبه وجه دهم .؟ اگر این مبالغ بخشی از آن به تقاضای من توسط شخص دیگری واریز گردیده باشد آیا باز هم میتوانم مطالبه وجدکنم چگونه؟