مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

نیما لَک

کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع

سلام و وقت بخیر
حدود 4روز پیش شخصی رو بعنوان فروشنده و فروش صندلی دانشگاهی پیدا کردم و بعداز واریز مبلغ
((مبالغ جداگونه ،ولی برای انجام یک امر واریز شده، برای شخص اول 95میلیون و برای 3شخص دیگر نفری دومیلیون که باعث میشه هزینه به 101 میلیون برسه))
متوجه شدم کلاهبردار هستش.
—1) الان شکایت کنم کلاهبرداری بالای 100میلیون تومان حساب میشه یا نه پیایین 100میلیون و جرم هرشخص با شخص دیگه فرق خواهد کرد؟
—2) این شخص اصلی که کلاهبرداری کرده فکر کنم کارت بانکی این اشخاص رو اجاره کرده خب، و فقط میدونم یک شماره تماس با شخص اصلی کلاهبردار تماس گرفته و میدونم با کارت بانکی یک نفر دیگه رفته از یک سایت ایرانی خرید کرده((باتوجه به IP که داخل سایت میوفته ،اطلاعات‌گوشی و شماره سیمکارت قابل استخراج و استعلام هستش))> آیا میتونم با استفاده از اون هم درخواست استعلام و استخداج رو بدم؟ با اینکه اون شماره کارت مال شخص بنده نیست و مال یک شخص دیگه ،ولی مال آشنا هست. امکانش هست؟
—3) بنده قبلاً یک شکواییه دیگه‌ای رو بر علیه افراد ناشناس تنظیم کرده بودم و از طریق کلانتری به حل اختلاف ارجاع داده شد ،اتهاماتی هم بر بنده زده شده بود که به دادسرای کیفری اراجاع داده شده بود ولی منع تعقیب صادر شد.الان این سوال رو میخوام بپرسم که وقتی الان بنده شکایت میکنم از کلانتری به حل اختلاف ارجاع داده میشه و بعدش دادگاه یا ازکلانتری به حل اختلاف و بعدش به دادسرا و بعدش به دادگاه؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

دانیال صمصام

سایت ترب

درود

۱۱ فروردین از سایت ترب خرید کردم که لینک شد به فروشگاه و خرید انجام شد.

یک روز بعد از فروشگاه تماس گرفتند مبنی بر افزایش قیمت و گویا نواری در سایت فروشگاه اعلام کرده بود که در روزهای تعطیلات فروش انجام نمیشه.

متوجه نشدم و خرید کردم.

مراودات نوشتاری در سایت از سوی من فروشنده و ترب انجام شد و در نهایت پس از چهار روز از فروشگاه تماس گرفته شد که مبلغ خرید بازگردانده شده به حساب من بدون ارسال فیش واریزی.

اما ! توهین های فروشنده به من از بابت شهروند اصفهانی بودن و الفاظ رکیک هست که مانده‌ام این مملکت در این حد بی سامان شده که مسیر ادب به از بین رفتن حق و حقوق یک شهروند منجر شود ؟؟

تضمین چند موضوع در یک سفته امکان پذیر هست؟

سلام

برای تضمین قرارداد اجاره می‌خوام سفته بگیرم، این سفته برای تضمین ۳مورد متفاوت و مجزا هست، اگر توی یک سفته بنویسم برای ضمانت ۳مورد هست و در آینده فقط یک مورد اتفاق بیفته میشه سفته به اجرا گذاشت و برای گرفتن وجه اقدام کرد؟ یا هر ۳مورد ضمانت شده باید اتفاق بیفته که بشه از ضمانت سفته استفاده کرد و به اجرا گذاشت؟

 اگر با اتفاق افتادن یک مورد میشه سفته رو به اجرا گذاشت لطفا برای متنی که برای ضمانت نوشته میشه یک مثال بزنین

پروفایل کاربر

حسام جلالي براتيان

پرداخت ردمال

با درود فراوان خدمت شما سرور گرامی با عرض پوزش بنده میخواستم بدونم که آیا شاکی میتونه از بنده تقاضای رد مال داشته باشه در صورتی که به گفته خودش میگه فیلم دارم ازت هنگام سرقت اما بنده در اون زمان و مکانی که ایشون گفتن اصلاً حضور نداشتم و هر چند تو کلانتری هم بهشون گفتیم فیلم رو نشون بده ایشون از نشون دادن فیلم خودداری می‌کنه و با لحن بسیار بدی برخورد می‌کنه تو کلانتری هم به نظرم آشنا داره و در کلانتری هم فقط به بنده میگن باید قبول کنی که این سرقت را انجام دادی ایشون حتی اون گوشی که ادعا می‌کنند به سرقت رفته کارتون هم نداره نمی‌دونم چرا فیلم لحظه سرقت رو نشون نمیده تو کلانتری هم حتی مامورین کلانتری برخورد بدی با من داشته حالا از شما سرور گرامی تقاضامندم بنده رو راهنمایی بفرمایید که آیا میتونم بنده هم از دست ایشون شکایت کنم و احاطه حیثیت کنم فقط یک نکته اونم اینکه چون بنده تو کلانتری هرچی به مامورین کلانتری می‌گفتم فقط با لحن بد و فحاشی با من رفتار می‌کردن و من متاسفانه به خاطر فشاری که رو من بود قبول کردم که سرقت رو انجام دادم.
خواهش می‌کنم بنده رو راهنمایی کنید چون واقعاً ندارم بخوام پول زور برای خرید گوشی که سرقت نکردم بدم