مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

پویان رجب زاده

2 سال پیش

درگیری با تعمیرکار ماهواره

خواستم بپرسم اگر تعمیرکار جهت تعمیر ماهواره به خونه ما اومده باشه و درگیری باهاش پیش بیاد من میتونم به پلیس زنگ بزنم؟ سوالم اینه که آیا ما خودمون بخاطر داشتن ماهواره تحت پیگرد قرار نمیگیریم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سلطانی سلطانی

7 ماه پیش

اعاده حیثیت

من مدت یکسالی با آقایی در ارتباط بودم که در حین ارتباط متوجه حضور خانم دیگه‌ای در زندگی این آقا شدم و باعث بحث و ناراحتی مدام بین ما میشد این موضوع... یک روز این آقا اومدن و به من تهمت زدن که من با پیجی در اینستاگرام به اون خانم پیام‌هایی دادم و از این آقا بد گفتم تا ارتباط اونارو به‌هم بزنم.. و گفت که شکایت کردیم پلیس فتا و ... و هرچقدر گفتم من این کارو نکردم ، از اونجایی که من شخصی بودم که با اون زن و حضورش مشکل داشتم باور نکردن... و به من گفتن ثابت کن که راهی برای اثباتش نیست... این موضوع بین من و این آقا مطرح شد و شخص دیگه ای حضور نداشت، آیا من بخاطر تهمتی که بهم زدن، و برای اثبات بیگناهی، میتونم اعاده حیثیت کنم؟؟؟

پروفایل کاربر

وحید خورشید

10 ماه پیش

قرارداد رهن و کرایه به عنوان مستاجر با وجود ممنوع المعامله بودن

سلام وقتتون بخیر
من ممنوع المعامله هستم و میخوام به عنوان مستاجر خانه‌ای را رهن و اجاره بگیرم
آیا در رهن خانه به مشکل میخورم یا مشکلی ندارد؟

پروفایل کاربر

حسین ملکی

7 ماه پیش

کشیدن مبلغ بیشتر از کارتخوان

باسلام، در یکی از پمپ بنزین های تهران 35 هزار تومان بنزین زدم و پس از چند ساعت متوجه شدم که کارمند پمپ بنزین 350 هزار تومان کارت کشیده، در زمان حال می‌بایست نسبت به چه شخصی (کارمند یا دارنده حساب) اقامه دعوا کرد؟ و آیا ثبت دادخواست مطالبه وجه در سامانه ثنا امکان پذیر می‌باشد؟