پروفایل کاربر

حسین علیمی

حقوقی کیفری

یک نفرروماشینم اسید ریخته اوراشناختم شکایت کردم کارشناس ۸۰میلیون خسارت برآوردکرده ازنظرکیفری محکوم به حبس شده آیاخسارت منومیتونن بگیرن یابایدحقوقی هم شکایت کنم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین شریفی

شکایت از راننده مقصر متواری در تصادف

باسلام. من با ماشین امرارمعاش زندگی انجام میدهم.دیشب بعد از پیاده کردن مسافر و به محض حرکت کردن یک پیکان وانت باشدت به عقب سمت شاگرد زده که ماشین به شدت صدمه دیده (کل سپر و صندوق جمع شده شاسی عقب چپ خم شده و فشار به پایه ستون هم آمده) راننده متواری شد و بنده نیز به دنبال آن حرکت کردم همزمان سه نفر شاهد در محل نیز ایشان را تعقیب کرده تا شاید مجبور به ایست کنند، اما ایشان با حرکات جنون آمیز و صدمه زدن به ماشین های دیگران درنهایت توانست فرار کند. شاهدان توانستند پلاک را بردارند . بعد 110 آمد و موضوع را صورتجلسه کرد(محلی که 110 آمد خارج از محل حادثه بود). حال چگونه و از چه طریقی میتوانم سریعتر شکایت کنم تا ماشین درست شود و در خرج زندگی نمانم.

 آیا امکان گرفتن افت ماشین نیز هست چون ماشین تا قبل این بیرنگ و شاسی پلمپ بوده اما اکنون رنگ دارد و شاسی نیز خورده


پروفایل کاربر

شیخی شیخی

فسخ معامله

سلام وقت بخیر من یه ماشین به یه نفر فروختم داخل قولنامه و تعهدنامه محضری بهاش شرط کردم اگه چک های پاس نشه معامله فسخ بشه ماسیمو پس بده ولی دادگاه من محکوم کرده به نظر شما باید چکار کنم حقم زیر پا گذاشته قاضی

پروفایل کاربر

اشکان کرمی

باغ بدون راه

با درود
ما یه باغ توی روستا داریم که راه نداره در واقع راهش از باغ بالا دستی هست که فقط پیاده میتونیم از باغش رد بشیم،زمان قدیم باغ ما و باغ بالا دستمون (که اون موقع هر دو زمین کشاورزی بودن)جزو یه بُنَک بوده و چون اون موقع ماشین نبوده بجای اینکه از طول زمین تقسیم بشه از عرض تقسیم شده الان ما برای رفتن تو باغ مشکل داریم و اگر روزی همسایه ما دور باغش حصار بکشه ما راه نداریم.
آیا میتونیم ازشون شکایت کنیم که بهمون یه راه ماشین رو بده؟؟