وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

علیرضا خوراسگانی

درخواست اِعمال ماده ۴۷۷ قانون آ.د.کیفری جهت اتیان سوگند استظهاری

سلام

اگر یکی از ورثه در جلسه دادگاه جهت ادای سوگند استظهاری حاضر نشده باشد و دادگاه به دلیل عدم حضور(عدم اتیان سوگند استظهاری ) رای به بی حقی وی صادر نموده باشد، لذا اگر درخواست اِعمال ماده ۴۷۷ ق.آ.د.کیفری مصوب ۱۳۹۲ نماید آیا با این درخواست موافقت خواهد شد یا خیر؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

امیر مومنی

مهریه

با توجه به اینکه بنده موقع عقد قبول کردم که از زمان عقد کلیه اموالی که به دست میاورم نصف بشه و این شرط جزو شرایط ضمن عقد ثبت شد میخواستم بدونم هر چیزی که بنده خریداری میکنم مثل خونه اگر خودم نصفشو به نام زنم کنم بعد زنم میتونه نسبت به نصفه خودم هم اداعا کنه؟

پروفایل کاربر

حسین ایزدی

پرداخت بدهی

با سلام و خسته نباشید
من ساکن تهران هستم و یک طلبکار مالی در بوشهر دارم دادگاه در شهر بوشهر من رو مقصر دونسته و باید بدهی را پرداخت کنم چطور بدون سفر به بوشهر اینکار را انجام بدم

پروفایل کاربر

سیما کریم

احطاریه تبتدل اوایح

میک نفر به قصد ازدوتج از من مقداری پول در قااب چک و رسید برده شکایت کردم دیروز اخطاریه تبادل لوایج برام اومده باید چکار کمم؟