مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمد موسوی

2 سال پیش

انتقال سند ملکی

با سلام.
قبلاً ملکی توسط شخص فروشنده (x) به خریدار (y) فروخته شده است. معامله از طریق مبایعه نامه در بنگاه املاک صورت گرفته و بدون کد رهگیری میباشد. ((معامله با قیمت توافقی انجام گرفته و مبلغی در قولنامه نوشته نشده است. خریدار(y) پذیرفته است که کلیه هزینه های مربوط به انتقال سند، دارایی، شهرداری و ... را پرداخت نماید و ضمنا طرفین معامله با هم آشنایی داشته و اعتماد کامل به همدیگر دارند.))
سند ملک مورد معامله، ششدانگ (تکبرگ) بوده و ملک دارای گواهی پایان کار شهرداری بوده و کلیه مدارک (سند و پایانکار)، تحویل شخص y شده است.
در طول این مدت، شخص y بنا به دلایلی از جمله عدم حضور و عدم آشنایی به قوانین معاملات و ...، نسبت به انتقال سند بنام خود اقدامی انجام نداده و متاسفانه شخص x به تازگی فوت شده اند.
((نکته: شاهدین امضا کننده ذیل قولنامه، 3 ورثه ی شخص x بوده و فرد x فقط دارای همین 3 ورثه میباشد و ورثه ی دیگری ندارد.))
سوال: حال شخص خریدار (y) برای انتقال و صدور سند جدید بنام خود، باید از چه طریقی اقدام نموده و مراحل آن چیست؟؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی فرشیدی

1 سال پیش

شکایت از وکیل

با سلام
وکیل اینجانب برخلاف صورتجلسه کتبی که بر اساس آن به ایشان وکالت داده عمل نموده و خسارت سنکین مالی و روحی به اینجانب وارد کرده،
از وکیلم در کانون وکلا شکایت کردم، و کانون بعد از 2 سال عدم رعایت غبطه موکل را صادر کرده، ولی جرم ایشان از نظر اینجانب با توجه به مستندات تبانی می باشد
حالا باید بعد از ابلاغ بروم دادگاه خارج از کانون شکایت کنم؟
خسارتی که وارد کرده ( بدهی 5 میلیاردی برای من ایجاد کرده) چه میشود؟
آیا عدم رعایت غبطه همان تبانی است؟
در نهایت من باید چکار کنم؟ که به حقم برسم،
از لطف شما بزرگواران سپاسگزارم

پروفایل کاربر

حسین سمیعی

4 ماه پیش

تعزیرات

سلام ببخشید آیا ماده 237 قانون مجازات اسلامی که به شرح زیر است: همجنس‌گرایی انسان مذکر در غیر از لواط و تفخیذ از قبیل تقبیل و ملامسه از روی شهوت، موجب سی و یک تا هفتاد و چهار ضربه شلاق تعزیری درجه شش است. آیا تعزیر منصوص شرعی است یا خیر؟ و آیا مشمول مرور زمان تعقیب میشود؟

پروفایل کاربر

یاسر نظری

8 ماه پیش

خرید اپارتمان با پارکینگ

سلام سه سال پیش آپارتمانی با پارکینگ خریدم وبعداز مدتی شرکت سازنده گفته واحد شما فاقد پارکینگ است وبر اساس امتیاز پارکینگ تعلق می‌گیرد واین اپارتمان به ۵ نفر فروخته شده ومن نفر پنجم هستم وهمه با پارکینگ خریدند وبا پار کینگ هم فروختند الان اگر من میخام شکایت کنم قیمت پارکینگ را نفری که ازش خریدم باید بپردازد یا مالک اولیه ممنون ازشما