مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محسن مدنی

رونمایی از شم عزیزان دارم

آیا می‌شود چند نفر ادایی تلب از من شکایت کرده بدون یچ مدرک فقد یک نفر از این آقایان یک فقره چک امانت از چند سال قبل دارد ادایی دارن که من از آنها خرید کردم تبق این فاکتورها چک فقد در دست یک نفر از این آقایان است که ثبت نشود و امانت بوده است در شورای حلال اختلاف شکایت من کردان من باید چکار کونم ))از شما کمال تشکر را دارم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سعید حقیقی

ایراد قانوني خودرو

سلام بنده ماشين خریدم وبه دیگری فروختم خریدار در تعویض پلاک به مشکل تعویض سقف مواجه شده والان از بنده شکایت کرده چون من شغلم معامله هست کلا یک هفته ماشين دست من نبوده وفروشنده من جواب من را نمیدهد چکار کنم ممننم

پروفایل کاربر

وحید وحید

فروش خودرو

فروشنده ای خودروی صفر خود را به خریدار میفروشد و وکالت فروش و تعویض پلاک به خریدار میدهد.پس از مدتی خریدار خودرو را به شخص دیگری میفروشد و از فروشنده اول شفاها تقاضا میکند که وکالت فروش و تعویض پلاک را به نام شخص ثالث بدهد و فروشنده موافقت میکند و این درخواست در مبایعه نامه ثبت نمیشود.حال ۵ سال از آن زمان گذشته است.آیا خریدار اول میتواند به جرم فروش مال غیر از فروشنده شکایت کند؟و در کل آیا خریدار اول یا دوم میتوانند جهت سوءاستفاده از فروشنده به جرم کلاهبرداری یا هر عنوان دیگر شکایت کنند؟

پروفایل کاربر

امیرحسین رفعت

تصادف رانندگی

سلام چنروز پیش یه ماشین زد به ماشینم و متواری شد با شماره پلاکش بلخره شماره تماسشو پیدا کردم قبول کرد ضرری که زده رو بده ولی چن روزه به بهانه های الکی بازی میده منو ،چطور میتونم قانونی اقدام کنم؟