مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حسین لطفی

تخلف در اجرای دادنامه صادره

حدود سال های 96 بر اساس نظر هیئت کارشناسی و دادنامه حقوقی زمینی بین وراث تقسیم شد، بعد از 7، 8 سال معلوم شد احدی از ذینفعان در نشانه گذاری ها دخالت کرده بود و و مغایر سهم تعیین شده در دادنامه سهم بیشتری را تصرف کرده است :
1 - آیا امکان شکایت علیه عامل تخلف وجود دارد؟
2 - عنوان شکایت یا دادخواست چه باید باشد؟
3 - دعوا حقوقی است یا کیفری ؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

امیرحسین جوجم

فروش اتومبیل

با سلام ،یک اتومبیل خریداری کردم،یا وکالت نامه سند رو انتقال دادم به فردی دیگری و ماشین را فروختم به ایشان،بعد از چند روز ایشان مدعی تعویض بودن غیر قان.نی موتور شده و از رفتن به تعویض پلاک ممانعت میکند،و چندین بار تماس های داشتند که شامل قذف ،فوش های ناموسی و... بوده ،من چگونه باید متوجه شم حق با ایشان هست یا نه و یا چجوری باید پیگیری کنم ؟
ممنون از مجموعه ویناد

پروفایل کاربر

احمد بالغ

رسید دادن به شرط واریز کردن مبلغ

سلام با یک شخصی قرارداد اجرای ساختمان دارم مبلغی از آن طلب دارم هنوز پول به حسابم واریز نکرده از من رسید تسویه میخواهد متن رسید را نمیدانم

پروفایل کاربر

علی ناشناس

شکایت اولاد از ولی

سلام با دخترم قبل از مراسم عروسی در منزل سر تالار و سایرمراسمات بحث مان شد و من بدلیل شدت عصبانیت یک سیلی زدم که در این هنگام خواهر زنم هم شاهد این صحنه بود بعد از حدود دوماه از ماجرا و رفتن سر خونش الان به تحریک شوهرش ازم شکایت کرده که بدلیل ضرب و شتم من بعضا دچار حمله عصبی می شوم و خاله دخترم هم حاضر شده در مراجع قضایی شهادت بده دوبار به شورای حل اختلاف هم رفتم اما نه دخترم و نه شوهرش نیومدن و وکیلشان گفته قصد رضایت ندارند و باید پرونده برود دادگاه .سوال من اینه من بدلیل فشار مالی که دخترم و زنم به من تحمیل کردند فقط یک سیلی از بعد ناراحتی بصورت آروم که بعد تربیتی داره زدم و بلافاصله هم خیلی ناراحت شدم بعدا مراسم عروسی مفصلی هم گرفتم و فیلم شادی دخترم هم موجوده ولی از روزی که از دم تالار راهیشون کردم خونه بعد دو ماه ابلاغیه شکایت رو دیدم و دخترم هم جوابگوی تلفنش نیست آیا این شکایت که فاقد نظریه پزشکی قانونی است قانونیه ؟