
حسین لطفی
تخلف در اجرای دادنامه صادره
حدود سال های 96 بر اساس نظر هیئت کارشناسی و دادنامه حقوقی زمینی بین وراث تقسیم شد، بعد از 7، 8 سال معلوم شد احدی از ذینفعان در نشانه گذاری ها دخالت کرده بود و و مغایر سهم تعیین شده در دادنامه سهم بیشتری را تصرف کرده است :
1 - آیا امکان شکایت علیه عامل تخلف وجود دارد؟
2 - عنوان شکایت یا دادخواست چه باید باشد؟
3 - دعوا حقوقی است یا کیفری ؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (0)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

صدیقه فلاح
اخذ توضیح ضابط
سلام وقت بخیر
تجدید وقت به لحاظ ضرورت اخذ توضیحات ضابط
یعنی چی میشه لطفا راهنمایی کنید
متهم یک پرونده بودم امروز لایحه دادم دلایل برائت نوشتم بعدش بازپرس این دستور رو داده

مجید اسماعیلی
انتقال چک برگشتی در سامانه صیاد
سلام وقت بخیر. چکی رو به مبلغ ۱۱ میلیون از فردی بابت بدهیش گرفتم که ایشون هم از صاحب حساب چک تحویل گرفته بود و توی سامانه صیادی به من انتقال داد و من هم به فرد دیگه انتقال دادم.موعد چک که رسید، حساب رو صاحب حساب مسدود کرد و چک برگشت خورد.الان لاشه چک دست منه ولی توی سیستم به نام نفر آخره که چک رو از من تحویل گرفت. حالا اون بنده خدا که بدهکار بود به من، میخواد بدهیش به من رو پرداخت کنه ولی میگه اون چک رو باید به نام من بزنی که من بعدا بتونم روی اون اقدام قضایی کنم. آیا چنین چیزی امکان داره که چک برگشت خورده رو دوباره به نفرات قبلی انتقال داد توی سامانه صیاد؟

میلاد بهزاد پور
دفاع از اتهام انتسابی
واسم ابلاغیه اخطاریه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی ومرتبط مدت حضور ۵روز متاسفانه نرفتم حالا یک هفته بیشتر هستش که مهلت تعیین شده تموم شده الان میتونم برم یا باید منتظر ابلاغیه بعد باشم که برم!