مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

معصومه افشاری

2 سال پیش

در خصوص عزل مدیر عامل

من مدیر عامل یک شرکت سهامی خاص هستم که صددر صد اعضای هئیت مدیره به من رای دادند ولی یکی از سهامداران جهت منحل کردن شرکت در دادگاه طوری وانمود کرد که من مدیر عامل صوری هستم ومن از آنجا که زیاد بامسائل دادگاه
آشنایی نداشتم ایم برگه را بعد از اینکه بارها به قاضی اعلام کردم صوری نیستم امضا نمودم و همین نامه را به راهداری داده و ایشان خواستند چون من صوری هستم مدیر عامل عزل گردد. در این خصوص آیا سازمان راهداری این اختیار را دارد در صورتی که تمام اعضاء با من موافق هستند و تا حالا این هیچگونه خلافی نداشتم و استشهاد از پایانه دارم که هر روز به پایانه می روم ضمن اینکه بیمه من از شرکت دیگر که تقریبا چند ماه دیگر بازنشست می شوم رد می شود

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسن حشنتی

7 ماه پیش

شکستگی پا در شرکت و درخواست دیه

سلام ببخشید من تو روز ۴ کاریم در شرکت میهن در بخش انبار داشتم کار میکردم ک لیفتراک چون بار زیاد زده بود منو ندید و پام رفت زیر چرخ ها و بار لیفتراک هم خورد ب زانوم خلاصه بردنم گچ گرفتن پامو و پول گچ رو دادن و تعداد روز های ک پام تو گچ بود رو وزارت کار ۴ تومن داد بیمه اجتماعی بعد من بیمه تکمیلی دانا بودم الان دیه پام رو باید بیمه دانا بده یا شرکت و اصلا برای گرفتن دیه کجا باید برم و چی کار کنم الان ۲ سال شده ولی عکس پام و مدارکم رو دارم هنوز اگ راهنمایی کنید ممنون میشم و تقریبا دیه ترک پا چ مقداره؟ب نظر شما ارزش داره برم دنبالش؟

پروفایل کاربر

محمد احمدی

6 ماه پیش

پول پیش خانه برای شخص ثالث

آیا امکانش است بنده به عنوان خیر پول پیش خونه را برای یک شخص مستمند پرداخت کنم در صورتی که قراردا به اسم حود شخص نوشته شده باشد و موقع تخلیه من بتونم پولم را بگیرم.یعنی موقع تخلیه من با خبر بشم که و پولی که بصورت امانت دادم را پس بگیرم.

پروفایل کاربر

نسیم هاشمی

6 ماه پیش

مزایده منزل ارثی

سلام، وقت بخیر، اگر منزل ارثی توسط همسر یکی از وراث بخاطر مهریه توقیف شده باشد، موقع اجرای مهریه این منزل به مزایده گذاشته می شود؟ یا اول از وراث درخواست می شود که منزل را فروخته و سهم همسر این وراث را بدهند؟ شوهر من یکی از این وراث است و برادر او که همسرش این منزل را توقیف کرده، مدعی است که قرار است منزلشان به حراج گذاشته شود درصورتیکه هیچ پیامی از سمت دادگاه برایشان نیامده است؟