پروفایل کاربر

سیاوش ممتاز

3 سال پیش

اجرای حکم تخلیه غیابی بدون حضور مستاجر

سلام سه سال است در منزلی مستاجرم سال دوم و سوم شفاهی تمدید کردیم اما موجر شش ماه به پایان اجاره نامه تقاضای تخلیه فوری کرد دو ماه وقت خواستم امتنا کرد و زمانی که من شهرستان بودم در این فاصله حکم تخلیه غیابی و اجرت المثل، توقیف خودرو و مسدود کردن حسابهای بانکی مرا گرفت و بدون حضور من اجرا کرد.حال من مدارک و شواهدی آماده کرده ام که نشان میدهد ایشان خارج از موعد قرارداد و با ادعاهای دروغین موجب فریب دادگاه شده و حکم تخلیه گرفته و بدون حضور مستاجر منزل را تخلیه کرده. چه عواقبی میتواند برای موجر در پی داشته باشد آیا میتوان ادعای ضرر و زیان کرد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد تاری

2 سال پیش

قانون مقررات جامع اموزشی دوره کارشناسی

با سلام پیرو :
140331390002156031 :شماره دادنامه
140331920000601583 شماره پرونده
تاریخ تنظيم : 1403/09/06
شماره بایگانی شعبه : 0301459
این حقیر میتونم نسبت به تصحیح سابقه نمرات دوره لیسانسم (فارغ التحصیل سال ۹۴) در جهت بهبود معدل کل خودم باشم ؟ موضوع قانون تاثیر نمرات دروس افتاده بر معدل کل هستش .

پروفایل کاربر

ف ا

2 سال پیش

کارشناس خط

سلام وقت بخیر
دادگاه بدوی به نفع من رای صادر کرد در خصوص مصالحه سه دانگ منزل مرحوم پدرم با من. ضمنا بقیه وراث در دادگاه بدوی به نظر کارشناس خط اعتراض کردند ولی به دلیل نداشتن مدرک، قاضی اعتراضشان را قبول نکرد. در پی اعتراض بقیه وراث، مدارک در دادگاه تجدید نظر مجددا به کارشناس خط سه نفره فرستاده شد و کارشناسان بعد از سه ماه هنوز نتیجه را اعلام نکردند و در دفتر شعبه اعتراض کردم که به آنها اخطار دهند ولی هنوز خبری نیست. میخاستم ببینم باید چیکار کنم؟
ممنون از پاسخگویی شما.

پروفایل کاربر

محمدرضا محمدی

4 ماه پیش

چگونگی مطرح کردن طرح شکایت

با خودرویی که می‌خواست دنده عقب از پارک بیرون بیاید تصادف کردم پس از بررسی پلیس در گزارش پلیس آمده که خودرو فوق مقصر است. پس از تبادل مدارک قرار گذاشتیم که فردا به بیمه مراجعه کنیم که پس از مراجعه به بیمه صاحب خودرو مقصر حاضر نشد و بنده با او تماس گرفتم که گفتند که نمی آیم من گزارش پلیس رو قبول ندارم برو هر کاری که دلت میخواد بکن بعد ازآن به دادگاه صلح ارجاع شد در آنجا پرونده ارجاع شد به کارشناس تصادفات که قیمت خسارت را تعیین گند که پس اعلام قیمت دوباره به دادگاه صلح باز گشت که در آنجا به من گفتند که باید بری حقوقی شکایت کنی در حالی که خسارت من حدود ۶۰ میلیون تومان است حالا چکار کنم لطفا مرا راهنمایی کنید ممنون