مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!

سوالات متداول مشاور حقوقی

شما می‌توانید هرگونه سوال و پرسش را از مشاور حقوقی ما بپرسید تا وکلا و کارشناسان حقوقی وینداد در سریع‌ترین زمان به مشکلات شما به‌صورت دقیق و شفاف پاسخ دهند.

5star-rating
امتیاز 4.7 بر اساس 11,000+ نظر
سوالات متداول مشاور حقوقی
پروفایل کاربر

عرفان آسنجرانی

22 ساعت پیش

کپی رایت

سلام خسته نباشید، بنده يک پيجي دارم، و اسم پيجم مرور خاطرات هست، که سکانس هايي از فيلم هاي تلويزيون رو ميزارم، مثل ليسانسه ها و...، که مردم بخندند، گاهي هم بازي هاي قديمي، و از فيلم هايي در مورد اهل بيت و امامان، کلا فيلم ها و سريال ها، و بازي هاي قديمي، گاهي مواقع هم با موزيک هاي بي کلام و آرام و احساسي ميزارم، و گاهي پست ها غمگينن، مثل فيلم هاي غمگين، و سريال هاي غمگين، و سريال پايتخت، و...، و موزيک هاي ملايم و آرام کپی رایت نیست؟ موزیک های بی کلام ملایم و آرام خارجی رو میزارم بعضی مواقع کپی رایت محسوب نمیشه؟ موزيک هاي غمگين آرام و بي کلام، و موزيک هاي ملايم آرامش بخش، و سريال ها و فيلم هاي تلويزيون، سريال ها و فيلم هاي خنده دار، سريال ها و فيلم هاي غمگين، بازي هاي غمگين و خنده دار، و...، از لحاظ کپي رايت موردی ندارن؟ ریلز اینستاگراممیزارم،تایم یک دقیفه،سکانس های خنده دار؟ چون خيلي ها ميزارن، موردي ندارن؟

پروفایل کاربر

فریدون اله یاری

24 ساعت پیش

ادعای پرداخت هزینه های ساختمان از طرف مدیر

با سلام. آیا اصولا مدیر ساختمان قانونا حق دارد که حتی در صورت عدم کفایت موجودی صندوق از پول خود جهت پرداخت قبوض یا هزینه های دیگر استفاده کند؟ زیرا مدیر ما این ادعا را دارد بدون آن که در زمینه کمبود یا دیرکرد جمع آوری هزینه های قبوض به اهالی اطلاع رسانی نماید و مدعی است که برای عدم قطعی خدمات این کار را می کند بدون آن که مشخص باشد چه زمانی و به چه مقداری از هزینه شخصی خود استفاده و چه زمانی و به چه مقداری از صندوق به نفع هزینه شخصی خود برداشت نموده است. ممنون از پاسخ گویی شما.

پروفایل کاربر

نیما لَک

1 روز پیش

شکایت شخصی علیه من که اصلا نمیشناسمش

سلام
علیه من شکایت کردن
من اگر وکیل بگیرم و توی جلسه اول شعبه دادیاری دادسرا رای منع تعقیب برای من صادر بشه، آیا اون مبلغی که دادم به وکیل تا بیاد و توی جلسه از من دفاع کنه رو میتونم از شاکی بگیرم یا نمیتونم؟

شاکی رو اصلا نمیشناسم

پروفایل کاربر

احمد کریمی

1 روز پیش

رفع توقیق خودرو

بنده خودروی کوییک من به علت نپرداختن اقساط مهریه توقیف شد.توس، اجرای احکام.وبا وجود ۳ بار دادخواست به علت اینکه خودرو وسیله کار من است وتنها اموالم وجزء مستثنیات دین.ولیقاصی اجرای احکام رفع توقیف را منوط به دادگاه مهریه کرده.الان رای من اومده برای دادخواست تعدیل در اقساط معوقه که داده بودم .با پیش قسط یه نیم سکه و اقساط ماهیانه هر ۳چ ماه یه سکه موافقت شده حالا من برای رفع توقیف خودرو چکار باید بکنم

پروفایل کاربر

محمود مهرابادی

2 روز پیش

در مورد ارثیه

دایی من 8سالی از همسرش جداشده ویک وفرزنده پسر24ساله دارد،تازگی فوت کرده آیا خواهران برادرانش ارث میرسد

پروفایل کاربر

. .

3 روز پیش

نشت آب از طبقه بالا و خسارت ناشی از نشت آب به دیوار و کمد

سلام وقتتون بخیر.
یک ساختمان مسکونی ۴ طبقه، ۸ واحدی که در هر طبقه آن یک انباری وجود دارد که برای استفاده ۲ واحدی است که در آن طبقه سکونت دارند، تصمیم بر زدن آسانسور شده است و قرار است این انباری‌ها تبدیل به مکان نصب آسانسور شود.
حال از ۸ واحد که در این ساختمان سکونت دارند، ۷ واحد رضایت نصب آسانسور را دارند و یک نفر رضایت نمی‌دهد، چون توان پرداخت هزینه مالی آسانسور را ندارد.
آیا می‌توان با رضایت ۷ نفر که در واقع اکثریت ساکنین را شامل می‌شود، آسانسور زد؟ آیا شهرداری مجوز ساخت و تخریب را می‌دهد؟
آیا امکان شکایت از فردی که رضایت نمی‌دهد وجود دارد؟ آیا می‌توان شکایتی با عنوان تصرف عدوانی علیه فردی که رضایت نمی‌دهد انجام شود؟
آیا بعد از شکایت کردن دادگاه رای را برای افتتاح آسانسور می‌دهد؟ ممنون از پاسختون.

پروفایل کاربر

. .

3 روز پیش

نشت آب از طبقه بالا و خسارت ناشی از نشت آب به دیوار و کمد

سلام وقتتون بخیر.
یک ساختمان مسکونی ۴ طبقه، ۸ واحدی که در هر طبقه آن یک انباری وجود دارد که برای استفاده ۲ واحدی است که در آن طبقه سکونت دارند، تصمیم بر زدن آسانسور شده است و قرار است این انباری‌ها تبدیل به مکان نصب آسانسور شود.
حال از ۸ واحد که در این ساختمان سکونت دارند، ۷ واحد رضایت نصب آسانسور را دارند و یک نفر رضایت نمی‌دهد، چون توان پرداخت هزینه مالی آسانسور را ندارد.
آیا می‌توان با رضایت ۷ نفر که در واقع اکثریت ساکنین را شامل می‌شود، آسانسور زد؟ آیا شهرداری مجوز ساخت و تخریب را می‌دهد؟
آیا امکان شکایت از فردی که رضایت نمی‌دهد وجود دارد؟ آیا می‌توان شکایتی با عنوان تصرف عدوانی علیه فردی که رضایت نمی‌دهد انجام شود؟
آیا بعد از شکایت کردن دادگاه رای را برای افتتاح آسانسور می‌دهد؟ ممنون از پاسختون.

پروفایل کاربر

. .

3 روز پیش

نشت آب از طبقه بالا و خسارت ناشی از نشت آب به دیوار و کمد

سلام شبتون بخیر
سقف خونه ما از شب دوشنبه26آبان ماه ساعت 11 شب دائما آب میچکه و دیوار وسقف خونه نم زده و رنگ گرفته و آب به داخل کمد دیواری ما هم میچکه وکاملا خیس شده است ،همان شب به همسایه گفتم گفت لوله کش میاره درست میکنه ولی فردا نیاورد،فردا دوباره شب بهشون گفتیم گفتند ما سه ماه هست که لوله کشی کردیم به ما ربطی نداره از خونه خودتونه ، ما لوله کش اوردیم و چک کردند گفتند اب از سقف میچکه و از طبقه بالا است به کلانتری هم اطلاع دادیم بهشون زنگ زدن گفتند ، اما باز گفتند ما تازه لوله کشی کردیم باشه لوله کش میاریم چک کنند اما باز نیاوردند
خواستم ببینم ما الان باید چه کاری انجام بدهیم یا چه شکایتی انجام بدیم که سریع تر جواب بگیریم آب داره دائما به خونه ما میریزه و تمام دیوار رنگ زده و نم گرفته و دائما آب میچکه،چکاری باید کنیم،که سریع ترجواب بگیریم؟
ممنونم از راهنمایتون

پروفایل کاربر

مجید مختاری

3 روز پیش

مشکل پارکینگ آپارتمان

با سلام.ما در ساختمانی زندگی می‌کنیم که متاسفانه دو واحد دوتا ماشین دارند و یکی از این ماشین ها نیسان میباشد.ساختمان سند ندارد و مشاع می‌باشند و هرکس جای مشخصی برایش تعریف شده که پارک می‌کنند که هرج و مرج به وجود نیاید.همونطور که گفتم جای پارک ما جوری هستش که اگر یک ماشین پشت سر ما پارک کرده باشد امکان خارج شدن از پارکینگ وجود ندارد.هر چقدر میریم بهشون میگیم شما حق یه پارک کردن ماشین رو دارید اون یکی رو بذارین بیرون گوش نمیدن.حالا برای ما اگر کاری چیزی داریم بخوایم شب از منزل بزنیم بیرون باید بریم دم در دوتا از واحدها بگیم آقا بیا ماشین دومی تو بردار اونم زورش میاد این کاره کنه.اعصابمون خورد شده اینطور نمیشه ما هر شب بریم بگیم بیا ماشینتو بردار،خودشونم شعور ندارن بگن معذرت میخوایم که دوتا ماشین پارک میکنیم و فلان،حال خسته شده ایم،خواستم راهنمایی بفرمایید چه اقدام قانونی ای میشه انجام داد،متاسفانه با مصالحه به جایی نرسیدیم،زیر بار نمیرن،ممنونم

پروفایل کاربر

عاطفه ب

3 روز پیش

حق بیمه

سلام بنده به همراه دو تا فرزند دختر 2سال هست که جدا از همسرم زندگی میکنیم همسرم شاغل نیروهای مسلح هستند آیا ایشان می‌توانند دفترچه بیمه درمانی ما را لغو کنند ممنون

پروفایل کاربر

عاطفه ب

3 روز پیش

حق بیمه

آیا همسرم میتواند بنده را از حق بیمه درمانی لغو کند ایشون شاغل نیروهای مسلح هستند

پروفایل کاربر

محمدرضا انصاری

4 روز پیش

اخفای شخص بدون مجوز قانونی و ضرب و جرح عمدی

سلام وقت بخیر
ببخشید من از دو نفر شکایت کردم با عنوان ضرب و جرح عمدی ، که من و مادرم رو کتک زده زده و بعد از چند روز طرف مقابل هم از بنده شکایتی مطرح کرد با عنوان اخفای شخص بدون مجوز قانونی و ضرب و جرح عمدی ، پرونده هم دادیاری در حال تحقیقات مقدماتی بود،( بنده تفهیم اتهام نشدم و اینکه بنده به هیچ عنوان ضرب و جرح عمدی نکرده ام و کسی رو مخفی نکردم و استشهاد محلی نوشتم و چندین نفر هم شاهد دارم ) حال با توجه به نسبت فامیلی ، دو طرف رضایت بدون قید و شرط نسبت به یکدیگر دادیم و در سامانه قسمت اطلاع رسانی پرونده ، روند کاری پرونده ، این عنوان ذکر شده: نسبت به اتهام اخفا و ضرب و جرح عمدی ، قرار موقوفی تعقیب صادر شد و دستور قضایی مبنی بر ارسال پرونده نزد دادستان جهت ملاحظه و پیگیری ارسال گردید؟
ببخشید یعنی پرونده کلا مختومه شده؟ یا اینکه با توجه به اتهاماتی که به من نسبت داده اند، جنبه عمومی جرم هم لحاظ می شود ؟ (یعنی پرونده به دادگاه کیفری ارسال می‌شود ؟ )

پروفایل کاربر

ساناز ساعی

4 روز پیش

خیانت در امانت

سلام. به ما ملکی تجاری به ارث رسیده بود که به علت مفقود شدن مستاجر اموالش به صورت امانت توسط دادگاه به زیر زمین خونه ما منتقل شد. الان دزد برده اون اموال رو‌. ما باید چه کار کنیم؟ قطعا زندان داره؟

پروفایل کاربر

کامبیز رشیدی

4 روز پیش

مطالبه هزینه کارشناس دادگستری

درپی تصادف خودرو ، که پلیس راهور راننده دیگر را مقصر شناخته و پرونده جهت رسیدگی به دادگاه صلح ارسال شده است . من از دفتر خدمات قضایی ، دادخواست با عنوان تامین دلیل به دادگاه صلح فرستادم . برای تعیین خسارت وارده شده به خودرو و افت قیمت ماشین ،
گفتند که 800 هزار تومان هزینه کارشناس خودرو است .
سئوالم این است : که من بعدا می توانم هزینه کارشناس دادگستری را از راننده مقصر بگیرم یا نه ؟

پروفایل کاربر

موس منصوری

4 روز پیش

قبول یارد وصیت نامه

دادگاه وصیت نامه راقبول نکرده امکان داره تجدید نظر رو بکنه


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.