وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

سعید جباری

قطع مشترکات بدلیل بدهی ملک

مالک بابت هزینه های عمرانی و تعمیراتی مشاعات بدهکار است ولی واحد در اختیار مستاجر است
بعد از ثبت اظهارنامه و اخطار برابر ماده ده قانون آپارتمان ، میتوان آب واحد که دارای کنتورمشترک است را قطع نمود
یا بدلیل عدم سکونت مالک و حضور مستاجر این ماده از قانون قابل اجرا نیست؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ارمان رفیعی

سوال تنظیم دادخواست

سلام خسته نباشید
قطعات زمینی ورثه ای در یزد چون برای 50 سال پیش هست نمیدانیم از 8 پلاک ثبتی موجود چه تعداد تصرف شهرداری هست یا ارگان یا شخص حقیقی ؟
( فقط میدونیم از 8 قطعه 4 تا در تصرف شهرداریه و بقیه احتمالا علوم تحقیقات و شخص حقیقی )
سوالاتی که داریم :

1- دادخواست در این شرایط برای این 8 پلاک ثبتی از چه شخص یا اشخاصی ثبت کنیم و خوانده فقط شهرداری قرار بدیم اون پلاک ثبتی هایی که نمیدونیم کی تصرف کرده خواهان کی در نظر بگیریم ؟

2- ایا در ددفاتر خدمات قضایی تهران میشه شکایت ثبت کرد ؟

3- برای هر پلاک ثبتی یک شکایت ثبت کنیم یا برای همه پلاک ثبتی ها یک شکایت ؟

پروفایل کاربر

حمیدرضا احمدی

ابطال تقسیم نامه ارثی

سلام. دایی بنده با فریب از مادرم امضا و اثر انگشت گرفته. چون مادرم بی سواد بوده و متن تقسیم نامه زمین را هم براش نخوانده. مادرم همینجوری امضا کرده رفته. بهش یه قول دیگه دادن یه چیز دیگه نوشتن تو تقسیم نامه. رفتیم دادگاه برای انحصار وراثت بالاخره بعد از چند نظر کارشناسی قاضی حکم داد تا وقتی تقسیم نامه به قوت خود باقی است این دعوا قابل استماع نمی باشد. الان سوال من اینه آیا می‌شود آن تقسیم نامه را باطل کرد؟ به دلیل فریب و سو استفاده از بی سوادی شخص. شاهد هم وجود داره و میتونه در این رابطه شهادت بده. در ضمن در تقسیم نامه قید کردند که طبق سفارش مرحوم پدر بزرگ بنده این مقدار زمین به مادر من تعلق می‌گیرد. آیا می‌شود این را وارد هبه نامه کرد؟ چون ما مدرک مکتوبی نداریم که پدربزرگ ما به مادرم زمین داده فقط زبونی بین همه گفته. خودشون هم در تقسیم نامه اقرار کردند و البته شاهد هم داریم. یعنی بجز سفارش پدر بزرگ بنده هیچ چیز دیگری به مادرم ندادند. آیا امکان ابطال این تقسیم نامه وجود دارد؟ با تشکر.

پروفایل کاربر

عرفان ناصر

ابطال مبایعه نامه به خاطر نبود ثمن

سلام وقت بخیر پدر من سال 85 با یه خانمی یه مبایعه نامه مینویسین بابت 1000 متر مشاع زمین و خانومه زیرشو امضا میکنه اما پدرم فراموش میکنه از قرار متری چند رو یا به اصطلاح ثمن بیع رو در مبایعه نامه لحاظ کنه. اما به صورت پراکنده هم به صورت نقدی و هم به صورت کارت به کارت به حساب دختر همان خانم مبالغی بابت پیشرفت کار سند زمین واریز میکرده. اما اون خانم بعد مدتی کلا زیر اون مبایعه نامه میزنه و قصدی برای تسلیم بیع به ما نداشت.

ماهم شکایت کردیم و در دادگاه حضوری اولیه قاضی به علت نبود ثمن بیع به عنوان ارکان اصلی بیع رای به ابطال مبایعه نامه و بی حقی خواهان یعنی پدر بنده داده. آیا در دادگاه تجدید نظر میتونیم با اثبات واریز وجه به حساب دخترش پرداخت ثمن رو اثبات کنیم و رای رو برگردونیم؟