سعید رحمت
ارسال با تاخیر لیست تامین اجتماعی
با سلام و احترام
به تازگی یکی از پرسنل شرکت بنده ترک کار کردند ولی حسابدار بنده ترک کار ایشان را اعلام نکرده و با تاخیر 1 ماهه اعلام کردند که نهایتاً به دلیل بدهکاری منجر به این شد که کارمند نتواند از بیمه بیکاری استفاده کند که در بدوی و تجدید نظر تامین اجتماعی اعتراض ما را رد کرد .
(طبق قانون اداره کار برای دریافت بیمه بیکاری در پرداختی 1 سال اخیر بیمه شده نمیبایست بدهی وجود داشته باشد)
در این شرایط چه کسی مقصر است و آیا کارمند امکان شکایت از شرکت را دارد ؟ در صورت شکایت آیا می تواند خسارت دریافت کند ؟ اچه میزان ؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
امیر حیدرپور
در مورد ترک کار
من یک سال نیم در یک رستوران مشغول به کار بودم بیمه نکرده منو و کارش خیلی زیاد بود من دیروز ترک کار کردم الان دستش سفته دارم میتونه اجرا بزاره یا ن
مهسا کتابی
دوره آزمایشی کار بازرگانی
من در شرکتی بعد از توافق شفاهی مبلغ حقوق مشغول شدم و ۳ روز بعد به ماموریت ۵ روزه (حضور در نمایشگاه اهواز که دو روز آن تعطیل رسمی بود )رفتم. بعد از سفر کارفرما با من قطع همکاری کرد و اعلام کرد که طبق قوانین دوره آزمایشی با من تسویه میکند.
اگر حقوق توافقی ۲۵ میلیون تومان باشه برای ۹ روز کار آزمایشی حق کارگر چقدر میشه و اگر ایشون بدقولی کنند و حداقل حقوق وزارت کار رو در نظر بگیرند چه مقداری خواهد بود؟