وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

صدیقه قنبرزاده

4 سال پیش

امضای الکترونیک در قرارداد کار

آیا امضای الکترونیک در قرارداد کار قابل استناد و معتبر است؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

فاطمه حسینقلی‌لو

3 سال پیش

با سلام.

بله. یک مزیت برجسته امضای الکترونیک پشتوانه حقوقی آن در کشور است و کاملا قابل قبول است.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مصطفی هاشمی

5 سال پیش

قانون کار ساعتی

من به مدت 10 ساله در شرکتی مشقول کارم ودر همه ماهها حداقل180ساعت وداشتم.وبه قول کار فرما همه عیدی وسنوات توی این ساعات گنجانده شده.می خواستم ببینم این کار قانونی یانه؟

کار فرما در15فروردین99پیام داد که به خاطر کرونا شرکت تا اول اردیبهشت تعطیله اما من در اردیبهشت که تقاضای حقوق کردم.گفت شما حق وحقوقی ندارید چون نیامدیدوکار انجام ندادید.میخوا بدونم این کار قانونی هست یا نه؟

پروفایل کاربر

محمد سجاد شفیع زاده

10 ماه پیش

کم کردن مدت قرارداد

با سلام.
بنده 9سال است که در آموزش و پرورش مشغول فعالیت هستم مدت8سال آن را در درمانگاه فرهنگیان به صورت سه ماه به سه ماه قرارداد با بنده امضا میکردند و الان تقریبا یک سال است منو منتقل کردن اردوگاه که اونم زیر مجموعه اموزش و پرورشه اینجا هم مدتی سه ماهه قرارداد بستن تا اینکه گفتن باید بشه89روزه الان باز میگن نه باید بشه دوماهه سوال بنده اینه که آیا همچین کاری غیر قانونی نیست و اگر هست بنده میتونم شکایت کنم به دیوان که این ظلم رو اینا در حق من انجام میدن؟
چون قانون میگه اگه شما چند دوره قرارداد سه ماهه داشته باشید باید باهاتون قرارداد کار معین ببندن نه بیان قراردادت رو بکنن دو ماهه

پروفایل کاربر

پریسا جلوداری

5 سال پیش

بیمه قرارداد مربی

سلام.من مدیر آموزشگاه فنی و حرفه ای هستم.یک مربی داشتم که برام دوسال کار کرده و طبق قرارداد و قانون ۳۰ درصد از هر کارآموز گرفته،حالا که قراردادش به اتمام رسیده تهدید کرده که برای بیمه شکایت میکنه

آیا قانونا حق داره یا خیر؟

با تشکر از وینداد