مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام،

در پاسخ به سوال مطورحه لازم به ذکر است، بله فروش کالای ذکر شده مشمول پرداخت مالیات می‌باشد مگر آنکه به صورت صریح معافیت مالیتی مشمول فروش اجناس ایرانی گردد.

با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

مالیات و عدم فعالیت شرکت

با سلام.

یک شرکت ثبت شده (۱۳۹۸) با کد اقتصادی هستیم و چون فعالیت نداشتیم، می خواهیم عدم فعالیت اعلام کنیم. در سامانه اداره دارائی  می بایست حساب بانکی اعلام شود . آیا این حساب باید حقوقی به نام شرکت باشد و یا با حساب شخص(مدیرعامل) نیز امکان ثبت هست ؟ آیا در آینده ایجاد مشکل نمی کند؟

پروفایل کاربر

سید جواد حسینی

کد کارگاهی و بیمه

بنده چندین کارگر دارم که به دلیل نقص در مدارک نمیتوانم کد کارگاهی جهت بیمه کردنشان بگیرم ولی حق بیمه را بهشون پرداخت میکنم چه باید کرد چه قراردادی باید نوشت که فردا روزی به مشکل نخوریم

پروفایل کاربر

محمد دشتکی

مالیاتی

سلام آیا برای تاسیس شعبه یک موسسه و یک شرکت نیاز به تشکیل پرونده مستقل مالياتي هست