محمد اهدائی
بیمه بی کاری
به نام خدا
سلام
در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم و قرارداد یکساله (ابتدای 98 تا انتهای 98) دارم. شرکت گفته است از ابتدای 99 به من نیازی ندارد و قرارداد جدیدی با من نمی بندد. میخواهم بدانم مبلغ بیمه بیکاری که سازمان تامین اجتماعی به من پرداخت می کند به طور خالص ماهیانه چقدر می شود؟
من 75 ماه سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و حقوق امسال من ماهیانه 8 میلیون تومان بوده و حق بیمه واقعی هم برای آن پرداخت می شود. ضمنا همسر و یک فرزند دارم.
متشکرم
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
زهرا بیات
سلام
با توجه به بند الف ماده 7 قانون بیمه بیکاری، اشخاصی که بین 25 تا 120 ماه سابقه بیمه داشته و متاهل باشند در صورت دارا بودن سایر شرایط قانونی برای دریافت بیمه بیکاری، 18 ماه بیمه بیکاری دریافت خواهد کرد. همچنین به موجب بند ب از همان ماده، میزان مقرری بیمه شده معادل 55 درصد از متوسط مزد یا کارمزد روزانه ی وی است. و به ازای هر فرد تحت تکفل 10 درصد اضافه می گردد. بنابراین 75 درصد از متوسط حقوق شما میزان مقرری بیمه بیکاری خواهد بود.
جهت محاسبه متوسط حقوق نیز به این تبصره از ماده 7 توجه نمایید: متوسط مزد یا حقوق روزانه بیمه شده بیکار به منظور محاسبه مقرری بیمه بیکاری عبارت است از جمع کل دریافتی بیمه شده که بهمأخذ آن حق بیمه دریافت شده در آخرین (90) روز قبل از شروع بیکاری تقسیم بر روزهای کار، و در مورد بیمه شدگانی که کارمزد دریافت میکنندآخرین مزد عبارت است از جمع کل دریافتی بیمه شده که به مأخذ آن حق بیمه دریافت شده در آخرین (90) روز قبل از شروع بیکاری تقسیم بر (90) درصورتی که بیمه شده کارمزد، ظرف (3) ماه مذکور مدتی از غرامت دستمزد استفاده نموده باشد متوسط مزدی که مبنای محاسبه غرامت دستمزد قرارگرفته به منزله دستمزد ایام بیکاری تلقی و در محاسبه منظور خواهد شد.
با احترام
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
ساحل سا
سوال حقوقی
باسلام من در یک موسسه مشاوره به عنوان مشاور استخدام شدم و قرارداد رو با پی دی اف برام ارسال کردن و چاپ کردم امضا کردم و با عکس فرستادم براشون اما بجای مشاور دارم کار یک بازاریاب رو انجام میدم روز دوم کاریم اعلام کردم که میخوام قرارداد رو فسخ کنم ادعای خسارت کردن یا تهدید به اینکه شکایت میکنن در صورتی که هزینه ای برای من نشده ازمن چک و سفته گرفته نشده بعداز تهدید من بازهم یک ماه کارکردم ولی واقعا هربار کاربیشتر و فشاربیشتری به من وارد میکنن الان نیخوام استعفا بدم از چندجا پرسیدم بعضیا میگن شکایت کنم بعضیا میگن استعفا کتبی بفرستم و از کار خارج بشم نمیتونن کاری کنن البته یک بند از قراردادم گفته شده که نمیتونم ازطرف خودم قراردادرو فسخ کنم بنظرشما چکارباید بکنم؟
احسان سیاسی
ترک کار
سلام وقت بخیر من چند روز تو یه دفتر کار اداری انجام دادم که روز اول گفتم من صبح ها میتونم بیام اونم گفت باید با اونی که شیفتت باهاش عوض میشه هماهنگ کنی ولی اون مشکلی نداره براش فرقی نمیکنه ولی مشخص شد مشکل داره باید شیفت ظهر تا شب هم میرفتم منم بعد چند روز گفتم چون از اول گفته بودم فقط صبح میتونم و از روز بعد نرفتم نه قراردادی هست نه حقوقی و نه بیمه کارفرما میتونه شکایت کنه؟ اگه خسارتی بهش وارد نشده باشه چون تهدید به شکایت کرده
کلا چند روز بیشتر اونجا نبودم نه قراردادی بوده نه هیچی
امیر بهابادی
قرارداد كاری
با عرض سلام و خسته نباشی خدمت شما ، سوالاتی داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید
بنده حدود هجده سال سابقه کار بیمارستانی دارم و کافرما (بیمارستان محل کار) بدلیل مشکلات اخیر ( شیوع بیماری کووید ۱۹) قصد داره با کارکنانش قرارداد پانزده روزه ببنده
سوال اولم اینه که آیا این کار قانونیه و کافرما میتونه این کار رو انجام بده یا نه؟
دوم اینکه اگر قانونیه وضعیت سابقه کاری کارکنان ، حق بیمه و بهره مندی از دفترچه بیمه به نحو میشه
ینی اینکه اگه ماهی پانزده روز قرارداد داشته باشیم و یک سال هم به همین منوال خدمت کنیم آیا نهایتا شش ماه به سابقه خدمتیمون اضافه میشه ، و همچنین حق بیمه کامل کم میشه یا به همین مقدار قرارداد ، و بهره مندی کارکنان از خدمات دفترچه بیمه به چه نحوی خواهد بود ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید