مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمد شریعتی

توافق سهامداران (SHA)

با سلام

در خصوص توافقنامه سهامداران توضیحات کاملی داده بودید. سؤال من این است که با توجه به قوانین شرعی و قوانین ملی خصوصا درباره ارث، آیا سهامداران می توانند مثلا مشخص کنند که سهام قابل فروش به غیر اعضای خانواده نیست و یا این که پس از فوت یک سهامدار، چگونه سهم او به سایر افرادی که مشخص کرده است برسد؟
سؤال دیگر این است که آیا توافق سهامداران قابل فسخ هست یا خیر. اگر فرض کنیم بخواهیم توافقی برای مدت 20 سال تنظیم کنیم، آیا قبل از اتمام این مدت هیچ یک از سهامدارانی که توافق نموده اند می توانند این توافق را به هم بزنند؟

با تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

7 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است چنان چه قراردادی بر اساس توافق طرفین منعقد گردد و برخلاف صریح قوانین و مقررات نباشد معتبر و لازم الاجراء برای طرفین قرارداد و قائم مقام قانونی آنان می باشد

در پاسخ به قسمت بعدی سوال چنان چه در قرارداد شرایط فسخ برای طرفین پیش بینی گردیده باشد بر اساس شرایط قراردادی و بروز آن شرایط قابل فسخ می باشد لیکن چنان چه شرط فسخ و یا حق فسخ پیش بینی نگردیده باشد قرارداد قابلیت فسخ از طرف هیچ یک از طرفین قرارداد را ندارد و قرارداد عقد لازم و معتبر می باشد و این توافق غیر قابل بر هم زدن می باشد.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مانی رضوی‌زاده

ممنوعیت معامله و مزیت‌ها و معایب ثبت موسسات غیر تجاری

با سلام و احترام؛
دو سؤال داشتم در مورد ثبت مؤسسات غیر تجاری انتفاعی؛
جایی خواندم که در این نوع ثبت، مؤسسه حق هیچ‌گونه معامله‌ای ندارد. فرض کنیم یک مؤسسه خدمات ساختمانی و طراحی داخلی باید دستگاه‌ها و مواردی را از تولیدکننده دیگری بخرد و برای مشتری نصب کند. چگونه انجام قانونی چنین معامله‌ای میسر است؟
به طور کلی مزیت‌ها و معایب این نوع ثبت نسبت به مثلاً شرکت با مسئولیت محدود از لحاظ مجوزهای قانونی، مالیات و موارد دیگر چیست؟

سپاسگزارم از وبسایت مفید شما

پروفایل کاربر

سعید مرادی

ملک مشارکت

سلام
من با یکی از دوستانم ی ملک مشارکت ب عنوان سازنده گرفتیم که بعد از مدتی ب مشکل خوردیم رفیق ما بدون همراهی ما داره کار می‌کنه من با چ طرح دعوی میتونم ازش شکایت کنم ؟دوم اینکه بمونه آخر کار میتونم برم سهمم رو از ملک طلب کنم اگه نداد ب عنوان فروش مال غیر ازش شکایت کنم.

پروفایل کاربر

عرفان مومنی

قرارداد

سلام
1) قرارداد های یک شرکت جزو اوراق عادی محسوب می شوند یا تعهد آور ؟؟؟

2) چنانچه طبق روزنامه رسمی یک شرکت (طرف اول ) جهت امضای قرادادها باید مدیر عامل و یکی از اعضای هیئت مدیره امضا کنند اما در قرارداد فقط مدیر عامل امضا کند چنانچه اختلافی رخ دهد برای این شرکت مشکل ساز است یا طرف دوم قرارداد خودش مقصر است که امضاهای مجاز را چک و بررسی نکرده است ؟