پروفایل کاربر

هادی بیرانوند

5 سال پیش

خرید ماشین

من دوسال پیش از دوست خودم یه ماشین خریدم بدون قولنامه فقط تعویض پلاک کردیم به عنوان کامل رنگ ولی عقب و جلو پلمب حالا بعد دوسال ماشینو فروختم طرف برد کارشناسی متوجه شده ک ماشین به شاسیش کاملا تعویض شده و استوک افتاده و ماشینو پس اورده آیا من میتونم از فروشنده شکایت کنم و آیا چیزی دستگیرم میشه این وسط یا شکایتم الکیه؟؟توروخدا جواب بدید خیلیییی الزامیه

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

وجود عیب پنهان در خودروی خریداری شده مصداق موجبات خیار عیب است و به خریدار حق فسخ می دهد اما با توجه به اینکه در عرف خرید خودرو ابتدا کارشناسی صورت می پذیرد و شما بایستی هنگام خرید این کارشناسی را انجام میدادید و از سوی دیگر با توجه به سپری شدن دو سال از خرید خودرو، امکان مراجعه به فروشنده وجود ندارد و اثبات موضوع مشکل است.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

کیومرث جنود

8 ماه پیش

تخریب دیوار مشترک بین دو ساختمان ویلایی

با سلام. ساختمانهایی به عرض ده متر هست و دیواری مشترک بین آنها. ساختمان ۴۰ سال قدمت داره و بین آجرها گل هست. ساختمان ویلایی کناری سقف ساختمان اش رو تخریب کرده و احتمالا میخواد ساختمان جدیدی احداث کنه.این دیوار ۲۰ سانتی مشترک که سقف هر دو ساختمان روش هست رو مقداری تخریب کرده که ضخامت دیوار به ده سانت برسه . کلا هنوز یک متر رو نازک کرده ولی با همین مقدار کم دیوار و سقف بنده ترکهای ریزی خورده . احتمالا اگه کل این دیوار مشترک رو جای بیست با تراشیدن به ده سانت کاهش بده سقف ساختمان بنده خراب میشه . لطفا بفرمایید ۱. میشه هزینه ترميم و رنگ زدن ترکها رو ازشون گرفت؟ ۲.میشه جلشون رو گرفت که دیوار مشترک رو خراب نکنند؟. ۳. جدا از شهرداری دادگستری هم اقدام کنم؟ ۴. چقدر طول میکشه تا دادگاه رای نهایی بده؟

پروفایل کاربر

حسن بیگی

2 سال پیش

سهم الارث از نامادری فاقد فرزند

باسلام، پدرم فوت کرده و همسر دوم آن که فاقد فرزند بوده فوت کرده و دارای یک خانه قولنامه ایی هست. آیا از نامادری ام ارث می برم.

پروفایل کاربر

محمود اسماعیلی

5 ماه پیش

پارک خودرو در معابر

حد اقل عرض کوچه و بن بست جهت پارک خودرو و تردد افراد دیگر چه قدر و چه ضوابطی دارد