
مهدی سلطانی
خیانت در امانت در قرارداد
سلام.مبلغ 100 میلیون اسناد از جمله 70 میلیون سفته و30 میلیون وجه نقد به عنوان ضمانت به شرکتی داده شده که اگر خسارتی ایجاد شد وصول و در غیر این صورت 1 ماه پس از فسخ قرارداد مسترد شود(تمام موارد در قرارداد مهر و امضا شده) حال شرط 1 ماه محقق شده و از استرداد خودداری شده در حالیکه حساب کتابها انجام شده(منظور اینکه موضوع خسارت وجود ندارد و اسناد و وجه نقد باید مسترد شود).ضمن اینکه بنده علاوه بر این موارد مبلغی هم به عنوان حقوق طلب کار هستم که از طریق اداره کار شکایت انجام شده و در دادخواست علاوه بر حقوق موارد اسناد و وجه نقد مطالبه شده.
در یک بند قرارداد اشاره شده تمام وجه نقد ضمانتی پرداختی کارگر به کارفرما تبدیل به کالا در محیط کار می شود و کارگر نسبت به این موضوع اطلاع و اعتراضی ندارد.
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

ابوالفضل عباسی
نیابت تحقیقات محلی
باعرض سلام
آیا دادگاه بخش میتواند جهت انجام تحقیقات محلی پرونده حقوقی به دادسرای شهرستان نیابت دهد یا حتما باید به دادگاه حقوقی نیابت دهد؟

علی محمدی
وصول چک
از کسی طلب داشتم بهم چک داد منم بدون ظهرنویسی خرجش کردم حالا برگشت خورده رسیده دست خودم ، حالا سوال این جاست من که در چرخه انتقال چک اسمی از خودم نبردم چطور میتونم ب پولم برسم ؟

ریحانه بابایی
عفو ضرب وجرح
سلام و وقت بخیر
9 ماه پیش از همسرم شکایت کردم برای ضرب و جرح الان برای همسرم ابلاغیه آمده برای شرکت در حل اختلاف.. الان من نمیخوام ادامه پیدا کنه میخوام ببخشم اما پرونده هم بسته نشه در اینجا میتونم از قرار ترک تعقیب استفاده کنم هنوز که حکمی صادر نشده
واینکه به نفعم اگه بتونم به جای بخشش از این قرار استفاده کنم ؟
و آیا همسرم متوجه میشه که من این پرونده رو ترک تعقیب زدم یا خیر؟ ممنون از شما