مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مهدی سلطانی

خیانت در امانت در قرارداد

سلام.مبلغ 100 میلیون اسناد از جمله 70 میلیون سفته و30 میلیون وجه نقد به عنوان ضمانت به شرکتی داده شده که اگر خسارتی ایجاد شد وصول و در غیر این صورت 1 ماه پس از فسخ قرارداد مسترد شود(تمام موارد در قرارداد مهر و امضا شده) حال شرط 1 ماه محقق شده و از استرداد خودداری شده در حالیکه حساب کتابها انجام شده(منظور اینکه موضوع خسارت وجود ندارد و اسناد و وجه نقد باید مسترد شود).ضمن اینکه بنده علاوه بر این موارد مبلغی هم به عنوان حقوق طلب کار هستم که از طریق اداره کار شکایت انجام شده و در دادخواست علاوه بر حقوق موارد اسناد و وجه نقد مطالبه شده.

در یک بند قرارداد اشاره شده تمام وجه نقد ضمانتی پرداختی کارگر به کارفرما تبدیل به کالا در محیط کار می شود و کارگر نسبت به این موضوع اطلاع و اعتراضی ندارد.

سوال:ایا به عنوان خیانت در امانت می توان اقدام کرد تشکر.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

الهه هوایی

4 سال پیش

با توجه به پیچیدگی پرونده برای راهنمایی کامل شما میتوانید از طریق مشاور تلفنی وینداد با وکلای متخصص در این حوزه در ارتباط باشید.

با احترام

تیم حقوقی وینداد


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

صفیه رضایی

آزادی متهم

امروز صبح برای ۳۶۰میایون و۱۰۰میلیون به کلانتری برده‌اند حالا لطفا راه حل چیه که یکشب هم زندانی نشه وبیاد خونه

پروفایل کاربر

سعید سلطانی

عدم استرداد پلاک به راهنمایی رانندگی

سلام من چند سال پیش یک خودروی سواری به شخصی فروختم و بعد از یک ماه خریدار گفت ماشین رو به شرکت اسقاط دادم من وکالت رو به نام شرکت خودروهای فرسوده زدم الان بعد از چند سال هنوز پلاک به نام منه هرچی هم مراجعه میکنم جواب سربالا میدن میگن ماشین اسقاط شده اما پلاک ها نیستش خواستم بپرسم باید چه اقدامی کنم که تکلیف پلاک که هنوز تو سیستم به نام منه روشن بشه

پروفایل کاربر

فرهاد علیزاده

اعسار از رد ثمن در غبن افحش

با سلام، زمینی خریدم با 300 عدد سکه و پس از 15 روز به علت غبن افحش با اظهارنامه اعلام فسخ دادم، دادخواست تایید فسخ و رای قطعی تجدید نظر مبنی بر تایید فسخ و رد ثمن سکه شده، حال محکوم علیه که متمول است اعسار داده ولی اموال ثبت شده ندارد. آیا اصل بر ایسار است؟ یا اعسار پدیرفته میشود؟