مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمد دولتشاهی

دریافت هزینه ی آموزش به بهانه ارایه مدرک معتبر و شغل و عدم ایفای تعهدات

عرض سلام و خسته نباشید.

شخصی آگهی داخل اینترنت زده بود که آموزش تزریقات میده و داستانی که هست اینه که بعد از انجام آموزش ها، هم مدرک معتبر از وزارت علوم پزشکی میده و هم معرفی به کار میکنه و یک شغل در یک درمانگاه برای کار تزریقات ارایه میده. زمانی که رفتیم، گفتیم که ما به کار تزریقات مسلط هستیم و در حال حاضر در یک درمانگاه مشغول به فعالیت هستیم. اما چون مدرک مرتبط و معتبر نداریم، شرایط شغلی مناسب نداریم. یعنی مبلغی معادل 490 هزار تومن، جهت آموزش به نحوی دریافت شد که گفتن مدرک و شغل ارایه میدن. بعد ازینکه مبلغ رو گرفتن یک جلسه آموزشی هم برگذار شد و درنهایت گفتن که تعداد هنرآموزا به حدنصاب برسه برای آزمون بتون اطلاع میدیم که تشریف بیارین. حالا ما منتظر، اما بعد از یک مدتی پیام داد که مادر من بعلت سرطان فوت شده و بخاطر اینکه این مدت درگیر کارای درمان مادرم بودمو این حرفا همکاریم با نهادی که این مدرک رو میداده قطع شده. اگر خواستین من مقداری از مبلغ رو به شما برمیگردونم با اینکه مبلغی بابت مدرک از شما گرفته نشده و این مبلغ بابت هزینه آموزش بوده. حالا ما برای اینکه این شخص متقلبانه، با بیان ارایه مدرک معتبر و معرفی شغل معتبر، هزینه ی آموزش از ما دریافت کرده، سوال اول اینکه چطوری میتونیم حق خودمون روبگیریم و سوال دوم آیا این شخص کلاهبردار هستش؟ چون ما نمیدونیم که اون شخص واقعا مادرش فوت کرده یا اینکه واقعا همکاری با نهادی داشته که الان ارتباطش قطع شده یا اینکه به هر بیانی. آیا من در ارایه پرسش هام داخل اینترنت اگر شماره تماس و اسم و فامیلش رو زمان ارایه سوالم به همین ترتیب که اینجا پرسیدم آیا منتشر کنم مشکلی برای من ایجاد میکنه؟ سوال بعدی اینکه زمانی که میخواسته از ما مبلغ رو دریافت کنه شماره کارت بانکی فردی رو داده که با نام و هویت خودش مطابقت نداره. آیا این ممکنه مشکلی برای احقاق حقمون ایجاد کنه؟!

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

مهدیس محرمی

5 سال پیش

با سلام

سوال شما مبهم است اما اگر قراردادی میان شما و طرف دیگر منعقد شده است شما میتوانید به استناد آن قرارداد، شخص را ملزم به اجرای تعهد کنید.

در رابطه با موضوع کلاهبرادی، کلاهبرداری به معنای بردن مال شخص دیگر از طریق توسل به وسایل متقلبانه همراه با سوء نیت است و کسی که به این کار اقدام نموده نیز کلاهبردار نامیده می شود.

طبق ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری ، هر کس از راه حیله و تقلب مردم را فریب دهد یا به امور غیر واقع امیدوار کند یا از حوادث و پیشامدهای غیر واقع بترساند و یا اسم و عنوان مجعول اختیار کند و به یکی از وسایل مذکور و یا وسایل تقلبی دیگر وجوه و یا اموال و امثال آنها را تحصیل کرده و از این راه مال دیگری را ببرد کلاهبردار به حساب می آید.

پیشنهاد میشود اگر در این خصوص نیاز به مشاوره دارید از مشاوره حقوقی تلفنی وینداد استفاده کنید.



با احترام

تیم حقوقی وینداد



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فرهاد بیگ زاده

جعل اسناد

با سلام برادرم با مدارک من البته بی خبر از من اقدام به دریافت سیم کارت و همچنین افتتاح حسابهای بانکی در خارج از ایران چند کشور اروپایی و عربی و همچنین حواله های کلان ارزی و ریالی نموده من حالا باید چیکار کنم ناگفته نماند حدود هزار و اندی مدرک برای اثبات حرفم دارم لطفا منو راهنمایی کنید در آخر هم اینو اضافه کنم که چندین بار به طور جدی از طرف ایشان و افراد زیردستش تهدید به مرگ شده ام لطفا کمکم کنید

چک برگشتی

با سلام
پدر من به فردی مبلغ 50 میلیون بابت دیوارکشی یک زمین بصورت واریز بانکی-فیش انجام داده بود. پس از یک ماه و اخذ 50 میلیون فرد مورد نظر اعلام کرد که دیوارکشی غیرقانونی است. ما درخواست کردیم که پول را پس بدهد بعد حدود 5 ماه یک چک آن هم چک پسرش را به ما داد. چک پسرش چند روز پیش برگشت خورد و ما شکایت کردیم حالا بعد از 5 روز برای ما تعیین شعبه شده است. آیا می توانند در دادگاه ادعاهای دیگری مطرح نمایند؟ مثلا بدهی پدر چه ربطی به پسرش دارد؟ در صورت امکان راهنمایی نمایید.
ضمنا در متن چک، وصول وجه آن منوط به تحقق شرطی یا بابت تضمین انجام معامله یا تعهدی ذکر نشده است.

پروفایل کاربر

زیبا رحمانی

دعوای ناموصی

سلام وقتتون بخیر ما مشکلی داریم که قضیه از این قراره که ریشه ش برمیگرده به چند سال پیش اینها دعوای ناموسی داشتن سر خواهراین اقا که هر دو متاهل بودن و ارتباط داشتند که تکوم شده رفته ولی گویا این خانواده که دخترشون با این اقا بوده میرن دم مغازه ش و کاغذ ناموسی میندازن و دوربین نشون میده الان سه روز پیش این برادرکه بهتر بگم از غیرت چیزی حالیشون نیست نامه کاغذ نوشته ساده رو میندازه حیاط ایشون ناموصی و اینا که این اقا دیشب میاد دم خونه برادر این خانم و شیشه های ماشینو میریزه پایین ونامه ای میزاره براشون حرفای ناموصی مجدد الان بخاطر این قضیه بابای دختره باهاش ارتباطی ندازن البته از چندسال قبل و تهدید کردن به مرگشو به شوهرش گفتن که خواهرشون گفته که شیشه های داداشمو بیار پایین و گفتن خودتو بکش من میخوام بدونم چی میشه چون برادر این خانم فیلم دوربینارو داره ولی او طرف فقط کاغذو داره همین میتونن برای زندان و اینا اقدام کنن