پروفایل کاربر

محمد دولتشاهی

دریافت هزینه ی آموزش به بهانه ارایه مدرک معتبر و شغل و عدم ایفای تعهدات

عرض سلام و خسته نباشید.

شخصی آگهی داخل اینترنت زده بود که آموزش تزریقات میده و داستانی که هست اینه که بعد از انجام آموزش ها، هم مدرک معتبر از وزارت علوم پزشکی میده و هم معرفی به کار میکنه و یک شغل در یک درمانگاه برای کار تزریقات ارایه میده. زمانی که رفتیم، گفتیم که ما به کار تزریقات مسلط هستیم و در حال حاضر در یک درمانگاه مشغول به فعالیت هستیم. اما چون مدرک مرتبط و معتبر نداریم، شرایط شغلی مناسب نداریم. یعنی مبلغی معادل 490 هزار تومن، جهت آموزش به نحوی دریافت شد که گفتن مدرک و شغل ارایه میدن. بعد ازینکه مبلغ رو گرفتن یک جلسه آموزشی هم برگذار شد و درنهایت گفتن که تعداد هنرآموزا به حدنصاب برسه برای آزمون بتون اطلاع میدیم که تشریف بیارین. حالا ما منتظر، اما بعد از یک مدتی پیام داد که مادر من بعلت سرطان فوت شده و بخاطر اینکه این مدت درگیر کارای درمان مادرم بودمو این حرفا همکاریم با نهادی که این مدرک رو میداده قطع شده. اگر خواستین من مقداری از مبلغ رو به شما برمیگردونم با اینکه مبلغی بابت مدرک از شما گرفته نشده و این مبلغ بابت هزینه آموزش بوده. حالا ما برای اینکه این شخص متقلبانه، با بیان ارایه مدرک معتبر و معرفی شغل معتبر، هزینه ی آموزش از ما دریافت کرده، سوال اول اینکه چطوری میتونیم حق خودمون روبگیریم و سوال دوم آیا این شخص کلاهبردار هستش؟ چون ما نمیدونیم که اون شخص واقعا مادرش فوت کرده یا اینکه واقعا همکاری با نهادی داشته که الان ارتباطش قطع شده یا اینکه به هر بیانی. آیا من در ارایه پرسش هام داخل اینترنت اگر شماره تماس و اسم و فامیلش رو زمان ارایه سوالم به همین ترتیب که اینجا پرسیدم آیا منتشر کنم مشکلی برای من ایجاد میکنه؟ سوال بعدی اینکه زمانی که میخواسته از ما مبلغ رو دریافت کنه شماره کارت بانکی فردی رو داده که با نام و هویت خودش مطابقت نداره. آیا این ممکنه مشکلی برای احقاق حقمون ایجاد کنه؟!

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

مهدیس محرمی

3 سال پیش

با سلام

سوال شما مبهم است اما اگر قراردادی میان شما و طرف دیگر منعقد شده است شما میتوانید به استناد آن قرارداد، شخص را ملزم به اجرای تعهد کنید.

در رابطه با موضوع کلاهبرادی، کلاهبرداری به معنای بردن مال شخص دیگر از طریق توسل به وسایل متقلبانه همراه با سوء نیت است و کسی که به این کار اقدام نموده نیز کلاهبردار نامیده می شود.

طبق ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری ، هر کس از راه حیله و تقلب مردم را فریب دهد یا به امور غیر واقع امیدوار کند یا از حوادث و پیشامدهای غیر واقع بترساند و یا اسم و عنوان مجعول اختیار کند و به یکی از وسایل مذکور و یا وسایل تقلبی دیگر وجوه و یا اموال و امثال آنها را تحصیل کرده و از این راه مال دیگری را ببرد کلاهبردار به حساب می آید.

پیشنهاد میشود اگر در این خصوص نیاز به مشاوره دارید از مشاوره حقوقی تلفنی وینداد استفاده کنید.



با احترام

تیم حقوقی وینداد



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد رستگار

ملقی حکم تعلیقی ساده

با سلام ، اینجانب درسال1400 از شخصی بابت آتش سوزی ماشینم شکایت کردم که در دادگاه بدوی به یک سال حبس محکوم شد و با اعتراض ایشان در دادگاه تجدیدنظر،قرار تعلیقی ساده به مدت چهار سال برای او صادر کرد ، بدین صورت که چنانچه مشارالیه از تاریخ صدور تا پایان قرار تعلیق مرتکب هریک از جرایم حد قصاص دیه یا تعزیر تا درجه هفت نگردد قرار تعلیقی لغو در غیر اینصورت علاوه بر مجازات جدید قرار تعلیقی لغو و اجرا خواهد شد،،،،،درحال حاضر درسال 1402از ایشان بابت توهین شکایت کردم به جهت اقرار به جزای نقدی پانصد هزار تومان محکوم شد ، آیا با این حکم قطعی محکومیت توهین میتوانم حکم تعلیقی بالا را به راه بیندازم ؟

پروفایل کاربر

صفیه رضایی

آزادی متهم

امروز صبح برای ۳۶۰میایون و۱۰۰میلیون به کلانتری برده‌اند حالا لطفا راه حل چیه که یکشب هم زندانی نشه وبیاد خونه

پروفایل کاربر

مهدی لوینه

مهریه

سلام.آیا خودرو در قبل زمان دادخواست مهریه میشود فروخت؟

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد