سما ناصری
زمین های واگذاری
سلام پدرم قطعه زمین واگذاری از زمینهای مسکن و شهرسازی خریدن, سال۷۸پدرم فوت کردن و مادرم سال۸۷ پیگیر زمین میشه و واریزی های زمین انجام میده،الان که موقع تحویل زمین هست من برای تحویل مراجعه کردم و مسئول واگذاری میگه شما یه مبلغ۵میلیون در فلان تاریخ باید واریز میکردید و زمین تحویل میگرفتین،الانم لایحه اومده که زمین های واگذاری بین ۲الی ۳نفر تقسیم میشه چون واریز ۵میلیون انجام ندادین زمینتون تقسیم میسه،ممنون میشم راهنماییم کنید چطوری میتونم این مشکل برطرف کنم،هیچ ابلاغیه ی رسمی برای پرداخت۵میلیون به من نشده
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
محمدرضا ملایی
ابلاغ اخطاریه رفع نقص دادخواست
سلام بنده یه قراردادی بایک نفر منعقد نمودم که طرف مقابل سه باب مغازه بهده را تا حد سفتکاری بسازد وتحویل بنده دهد و بنده یه باب زمین به مساحت یکی از آن مغازه ها به ایشان منتقل کنم ولی ایشان مستنکف از انجام تعهد شده اند
بنده دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهد غیر مالی داده ام ولی دادگاه گفته که باید خواسته تقویم بشهو وهزینه دادرسی پرداخت بشه چجوری میتونم درست کنم؟
بهنام عرف
افترا به دزدی و ضرر مادی و معنوی
ده روز پیش من صبح موقع روشن کردن خودروی شخصی یک نفر از من فندک خواست ومن به ایشان فندک دادم که ظاهرا الان مشخص شده که در حال دزدی از پارکینگ بوده اند. فردای آن روز همسایه ما به جرم دزدی از بنده شکایت کرده که من دزد هستم و من وخودروی بنده را کلانتری بدون حکم توقیف کرد و بنده شب را در بازداشت سپری کردم. صبح با دستبند و پابند به دادگاه برده شدم و بعد توضیح دادن به قاضی، قاضی بیگناه بودن بنده را گفت وبه شاکی گفت که به من رضایت بدهد چون بیگناه هستم. الان 10 روز هست به خاطر مراحل اداری تعیین شعبه و دستورقاضی، ماشینم هنوز از توقیفی خارج نشده است .بنده ضمن اینکه شب را درکلانتری در بازداشت بودم مورد توهین و بازجویی در کلانتری قرار گرفتم .همچنین هر روز 4 ساعت در اسنپ با همین خودرو کار میکردم که الان در دستم نیست کارکنم. آیا میتوانم برای اعاده ی حیثیت وضرر مادی و معنوی شکایت کنم؟