پروفایل کاربر

داریوش احتشامی نیا

سابقه بیمه سختی کار

با سلام، چطور میتوان از بیمه تامین اجتماعی و اداره کار به طور همزمان، جهت عدم تائید سابقه بیمه سختی کار شکایت کرد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

سارا کیقبادی

3 سال پیش

با سلام و احترام
شما می بایست با ارائه دادخواست به دیوان عدالت اداری از این دو سازمان شکایت نمایید.
مجموعه حقوقی وینداد

داریوش احتشامی نیا

3 سال پیش

با سپاس از راهنمایی شما

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین محمدی

گرفتن تعهد نامه به عنف با تهدید و ضرب و شتم

با سلام و احترام
شخصی بنام سید جواد مهدوی مقدم تکلیمی واسطه شد ( نمی‌دانستم تازه از زندان آزاد شده ) ،سندم را با ترفندی برای یک زندانی گذاشتیم با قرارداد نانوشته یک میلیارد یا چهار واحد آپارتمان بدون سند بردارم و یا از مادرش در شهسوار زمین در سال ۹۹
++ بعد از گذاشتن سند فردای آنروز اعلام میکند به مرخصی وی موافقت نکردند بخاطر اینکه در تهران پرونده دیگری دارد ، ( دروغ می‌گفت ).
++ بعد از امروز و فردا کردن که باید نیابت از کرج به تهران بگیریم وقت کشی کرد از زندان بزرگ تهران بعد از سه ماه با من وثیقه گذار تماس گرفتند مرخصی زندانی شما تمام شده به زندان معرفی کنید .
++ درگیری من با وی شروع شد تنها یک برگ تعهد نامه با امضای اهل خانواده مرتضی چالکش الهی و یک غیربه که راننده اش بود به من سپرد ، روز بعد اظهار نامه ای برای خانواده اش ارسال کردم که دعوت به نشست شدیم قبل از نشست گوشزد می‌کرد که مبادا تعهد نامه را به خانواده نشان دهی و اصلا شما تو جلسه حرف نزنید .
++ داخل جلسه یکی از خواهر ها اعلام کرد وقتی آقای محمدی به ما فشار می آوردی ۲۰۰ میلیون به شما دادیم و خواهر دیگرش هم می‌گفت برادرم آقا مرتضی ۲ میلیارد به سید جواد مهدوی داده که برادرم دیگه به زندان برنگردد که قسمتی از صدای یکی از خواهر ها را ضبط کرده دارم .
++ بنده را دعوت به سکوت کردند که جبران میکنند و مرتضی از آقای محمدی خواهش میکند که پای خواهر های من به دادگاه باز نشود ، اعلام کردم سید یک میلیارد بخاطر اینکه تک فرزند است پدرش فوت کرده بود بهش مرخصی ندادند و مادرش شهرستان ( شهسوار ) دارایی و املاک زیاد دارد حاضر است یک میلیارد هزینه کند ، قبول کردم . لذا در حال حاضر من پولی نگرفته ام ، شما پول بمن دادید گفتند خیر به سید جواد مهدوی .
++ هنگام خدا حافظی یکی از خواهر ها شماره تلفن بنده را گرفت و رسید ۲۰۰ میلیون مبلغی که علی الحساب به سید جواد مهدوی داده بودند را برای من از طریق واتساپ ارسال کردند . و رفیق شدند و با لعنی که بتوانند تعهد نامه را رویت کنند ، دو نوبت با تدابیری رویت کردند و با دیدن تعهد نامه و امضاهای خود مضطرب و اضطراب مخصوصا مادرشان خودزنی میکرد ..... متوجه به جعل بودن تعهد نامه شدم و از طریق دفتر اسناد کپی برابر اصل کردم ، جهت احتیاط . ++ دعوا...

پروفایل کاربر

نوشین قاسمی

مجوز حمل سلاح سرد و گرم برای وکلا

سلام میخواستم بدونم وکلا طبق چه شرایطی مجوز حمل سلاح گرم و سرد رو دارند ؟و فرایند کسب جواز به چه صورته؟

پروفایل کاربر

روح الله قربانی

شکایت برگشت وجه

عرض ادب خدمت شما
ببخشید من از ابتدای کار در کارخانه سنوات ومزایای خود را دریافت نکرده بودم وبعد از بازنشستگی شرکت از دادن حقوق ومزایای من خودداری کرد
ومن شکایت کردم وبعد از شکایت من شرکت دو ماه مبلغی برای من واریز کرد
حالابعداز شش ماه حقوق خود را از راه قانونی گرفتم و وقتی برای شرکت ابلاغیه رفت هیچ اعتراضی به مبلغ نداشت ودر دادگاه حاضر نشدن حالا بعد از یک ماه از من شکایت کردن که من مبلغ اضافه گرفتم در صورتی که من اون مبلغی که برام واریز کردن رو از من هیچ امضایی نگرفتن
البته من مرخص هایی که داشتم شکایت نکردم الان شرکت باتوجه به اینکه به رای اعتراض نداشته میتونه منو محکوم کنه چون من ابلاغیه تاخیر وتادیه هم گرفتم