
حسین حقیقی
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)

مهرنوش فتاحی
با سلام و وقت بخیر
قواعد حقوق کار آمره بوده و توافقات خلاف آن فاقد اثر می باشد.
مطابق ماده 51 ساعت کار در این قانون مدت زمانی است که کارگر نیرو یا وقت خود را به منظور انجام کار در اختیار کارفرما قرار میدهد. به غیر از مواردی که در قانون استثنا شده است، ساعات کار کارگران در شبانهروز نباید از 8 ساعت تجاوز نماید. مطابق تبصره 1 همین ماده کارفرما با توافق کارگران میتواند ساعات کار را در بعضی از روزهای هفته کمتر از میزان مقرر و در دیگر روزها اضافه بر این میزان تعیین کند به شرط آنکه مجموع ساعات کار هر هفته از 44 ساعت تجاوز نکند.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

مهدی خالقی
کارفرما وکارگر
من در شرکت بتن مشغول بکار بودم تا دوسه روز پیش که مسعله آیی برای من پیش آمد و بعد از دو روز آمدن سر کار کار فرما از ورود بنده ممانعت کرد و گفتن نمیتوانیم همکاری کنیم خواستم بدانم ایشان تا آخر سال قرار داد با هم داریم والان میگه قرارداد ما یکماه است وموضوع دیگه عیدی وسنوات است که میگه سنوات هر ماه محاسبه میگردد و خواستم نسبت به سنوات این چند سال وراهکار آن و دریافت بیمه بیکاری اطلاعاتی داشته باشم ممنون میشم راهنمایی فرمایید کن

محمد اهدائی
الزام یک سال سابقه برای بیمه بیکاری و دیوان عدالت
من با یک قرارداد یکساله (98/1/1 تا 98/12/29) در یک شرکت مشغول کار بودم و بیمه هم بودم ولی در طول سال، 6 روز مرخصی بدون حقوق و بدون بیمه گرفتم. از 99/1/1 نامه عدم نیاز گرفتم و همان موقع برای بیمه بیکاری اقدام کردم.
اداره کار با درخواست من موافقت کرد (سامانه جامع روابط کار) و برای تامین اجتماعی ارسال شد. الان تامین اجتماعی می گوید چون در آخرین کارگاه کمتر از 365 روز حق بیمه برایت رد شده است (6 روز کمتر) بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد و در سامانه جامع روابط کار به عنوان "نقص مدارک" ذکر شده است.
آیا این حکم درست است؟ چون شنیده بودم لازم است در آخرین کارگاه 6 ماه بیمه داشته باشم. راهکار آن چیست؟ اگر باید به دیوان شکایت کنم چه مدرکی باید ارائه دهم؟ چون حکم مکتوب نگرفتم و فقط در سامانه روابط کار درج شده است.
متشکرم

حسین سعادتی
قرارداد کار بین کارفرمای دارای شخصیت حقیقی با یک کارمند
با سلام
۱. ایا برای اینکه بتوانیم یک کارمند را استخدام کنیم حتما باید شخصیت حقوقی داشته باشیم یا به عنوان یک شخص حقیقی هم می توانیم استخدام کنیم؟
۲. اگر ممکن است با داشتن شخصیت حقیقی کارمند استخدام کنیم ایا قوانین کار و غیره در مورد شخص حقیقی ( خودمان ) هم موضوعیت دارد ؟
۳. ایا قانون حق و حقوق یک شخص حقیقی ( مثلا تعهدنامه عدم افشا - تعهدنامه عدم رقابت - مالکیت معنوی و .... ) که کارمند استخدام کرده را هم حمایت کرده به رسمیت میشناسد ؟
لطفا موارد فوق را توضیح دهید. با سپاس