پروفایل کاربر

حسین حقیقی

6 سال پیش

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

6 سال پیش

با سلام و وقت بخیر 

قواعد حقوق کار آمره بوده و توافقات خلاف آن فاقد اثر می باشد. 

 مطابق ماده 51 ساعت کار در این قانون مدت زمانی است که کارگر نیرو یا وقت خود را به منظور انجام کار در اختیار کارفرما قرار می‌دهد. به غیر از مواردی که در قانون استثنا شده است، ساعات کار کارگران در شبانه‌روز نباید از 8 ساعت تجاوز نماید. مطابق تبصره 1 همین ماده کارفرما با توافق کارگران می‌تواند ساعات کار را در بعضی از روزهای هفته کمتر از میزان مقرر و در دیگر روزها اضافه بر این میزان تعیین کند به شرط آن‌که مجموع ساعات کار هر هفته از 44 ساعت تجاوز نکند.


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مصطفی هاشمی

4 سال پیش

قانون کار ساعتی

من به مدت 10 ساله در شرکتی مشقول کارم ودر همه ماهها حداقل180ساعت وداشتم.وبه قول کار فرما همه عیدی وسنوات توی این ساعات گنجانده شده.می خواستم ببینم این کار قانونی یانه؟

کار فرما در15فروردین99پیام داد که به خاطر کرونا شرکت تا اول اردیبهشت تعطیله اما من در اردیبهشت که تقاضای حقوق کردم.گفت شما حق وحقوقی ندارید چون نیامدیدوکار انجام ندادید.میخوا بدونم این کار قانونی هست یا نه؟

پروفایل کاربر

محنا حیدری

1 سال پیش

ایثارگران

کسی که در یک دستگاهی استخدام باشد و حالا جزو ایثارگران بالای شش ماه هم شود،آیا قانونی هست که تغییر سمت سازمانی انجام بشه؟

پروفایل کاربر

زهرا طیبی

2 ماه پیش

لغو قرارداد

با سلام و خسته نباشید
نیروی قراردادی تطبیق یافته اداره دولتی هستم و بدلیل اینکه بعد از اتمام قرارداد خود اداره ادامه ی فعالیت بنده را منوط به تمدید قرارداد می دانست و بعلت اینکه فرم قرارداد با وضعیت قانونی من تناسب نداشت قراردادم را تمدید نکردند اما بعد از دو ماه با ابلاغ اتهام غیبت بنده را برای مدت دو ماه و غیبتی که ادامه دارد به تخلفات اداری گزارش نمودند آیا برای شخصی که به هر دلیلی قرارداد با آن اداره را ندارد غیبت معنیی دارد ؟با تشکر